Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Ţucudean, dezvăluiri despre plecarea lui Edi Iordănescu: "Sunt nişte lucruri delicate"

George Ţucudean, dezvăluiri despre plecarea lui Edi Iordănescu: "Sunt nişte lucruri delicate"

CFR Cluj

Comentarii

Atacantul echipei CFR Cluj, George Ţucudean, a declarat că decizia de a-l demite pe antrenorul Edward Iordănescu a aparţinut, în totalitate, conducerii clubului şi a mărturisit că i-ar plăcea să mai lucreze cu tehnicianul în vârstă de 40 de ani.

"Sunt nişte lucruri delicate. Nu s-a schimbat niciun antrenor aşa repede. Dar e decizia conducerii. Ei au crezut că acest lucru e bun pentru echipă şi au schimbat antrenorul. Noi trebuie să ne facem datoria. Conducerea vorbeşte cu jucătorii, e o relaţie civilizată, deschisă, cine vrea să vorbească cu conducerea poate să meargă oricând. De asta se consultă şi cu jucătorii, pentru că suntem o familie", a afirmat George Ţucudean, la Telekom Sport.

Atacantul CFR-ului a precizat că ţine legătura cu Edi Iordănescu: "M-aş bucura dacă pe viitor m-ar antrena. E foarte bun şi nu ştiu, nu pot să-mi dau cu părerea dacă e sau nu bine pentru că avem alt antrenor. Şi nu e frumos".

Campioana CFR Cluj a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 0-0, cu nou-promovata Dunărea Călăraşi, într-un meci din etapa a doua a Ligii I, primul pentru tehnicianul Antonio Conceicao în al treilea său mandat la gruparea clujeană.

Afla mai multe despre: tucudeanedicfr 

viewscnt
Articole similare