Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Ţucudean nu a uitat de clipele frumoase petrecute în fotbal. Unde păstrează toate trofeele câştigate | EXCLUSIV

George Ţucudean nu a uitat de clipele frumoase petrecute în fotbal. Unde păstrează toate trofeele câştigate | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

George Ţucudean (31 de ani) s-a retras din fotbalul în 2020, din cauza unor probleme cardiace.

În toamna anului 2020, George Ţucudean a abandonat cariera de fotbalist, la doar 29 de ani, din cauza problemelor cardiace, pe care le-a avut şi tatăl său. Totul s-a petrecut pe repede înainte şi într-un moment nepotrivit, în care atacantul era în formă. 

Ţucudeanu îşi aduce aminte cu drag despre momentele petrecute la CFR Cluj, unde a ieşit campion.

”(n.r. Top momente Liga 1) Steaua, CFR, Viitorul, Dinamo, alea în insolvenţă nu le mai pun. Cel mai mult mă bucur la CFR când am luat campionatul şi am iesit golgheter. Pentru că cred că a fost complet şi cu echipa naţionala şi cu titlul de golgheter şi cu campionatul ăla”, a mărturisit Ţucudean pentru Orange Sport. 

  • 10 meciuri şi 3 goluri sunt cifrele lui George Ţucudean în naţionala României. 

Ţucudean, despre trofeele câştigate în carieră

”Când te apuci de fotbal te gândeşti să câştigi. Bine te gândeşti să joci la Real, la Barcelona că aşa e când eşti mic, dar când ajungi undeva la ...Primul pas care e să joci, la diviza A, apoi să joci la echipa mare, apoi să câştig trofeu. Şi mă bucur că s-au cam realizat toate şi mă bucur ca sunt un model pentru copilul meu în primul rând.

Bunicul meu are un bar în subsol la casa. Şi acolo m-a pus să pun toate medaliile, toate reuşitele...Bine, am poză şi cand am luat roşu la Standard ca să îmi amintesc şi momentele mai puţin reuşite”, a mai declarat fostul fotbalist.

George Ţucudean a fost fotbalistul român al anului 2018, iar în carieră a marcat de 96 de ori pentru: Dinamo, CFR Cluj, Viitorul, UTA, Charlton, FCSB, Pandurii şi ASA Târgu Mureş.

 
 

Afla mai multe despre: george ţucudeancfr clujdinamo 

viewscnt
Articole similare