Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Ţucudean se transferă la o echipă care se bate la titlu în Liga 1. Clubul care dă în această perioadă cea mai tare lovitură

George Ţucudean se transferă la o echipă care se bate la titlu în Liga 1. Clubul care dă în această perioadă cea mai tare lovitură

Superliga

Comentarii

George Ţucudean ar urma să se transfere la Craiova. Cele două părţi ar fi ajuns la o înţelegere şi mutarea s-ar putea realiza la finalul acestui sezon.

George Ţucudean a intrat în conflict cu cei de la CFR Cluj şi este decis să plece din Gruia. Potrivit Antenasport, atacantul de 29 de ani ar fi ajuns la o înţelegere cu o rivală a CFR-ului, Craiova. Ţucudean ar urma să se transfere liber de contract, deoarece înţelegerea cu CFR Cluj expiră la finalul acestui sezon. 
Transferul lui George Ţucudean ar fi o adevărată lovitură pentru Craiova. Internaţionalul român a fost în ultimii ani unul dintre cei mai buni atacanţi din Liga 1 şi s-a bătut constant pentru primul loc în clasamentul golgheterilor. De asemenea, a fost unul dintre jucătorii decisivi care au ajutat-o pe CFR Cluj să câştige ultimele titluri.

George Ţucudean se transferă de la CFR Cluj după un conflict cu Dan Petrescu

Relaţia dintre cei doi s-ar fi răcit după ce Dan Petrescu l-a înjurat pe atacant în timpul meciului cu Astra, pe 2 martie. Ţucudean s-a enervat atunci şi i-ar fi reproşat lui Petrescu felul în care se comportă, însă pe moment au trecut amândoi peste incident.
Însă cei doi au avut o nouă dispută după ce conducerea a propus amânarea plăţii a două salarii, din cauza crizei provocate de pandemie. Ţucudean ar fi fost singurul care s-a opus şi i-a transmis antrenorului că ideea nu este pe placul său. 
Reacţia lui Ţucudean l-ar fi enervat pe Dan Petrescu, cel care n-a mai insistat pe lângă cei din conducere să-i prelungească înţelegerea lui Ţucudean. Acum, atacantul de 29 de ani se va transfera gratis, în vară şi sunt şanse mari să ajungă la Craiova, unul dintre cele mai stabile cluburi din Liga 1. 

Afla mai multe despre: george tucudean 

viewscnt
Articole similare