Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Geraldo Alves intervine după plecarea lui Harlem Gnohere de la FCSB: "O să fie greu să-i găsească înlocuitor". Ce a spus despre problemele cu greutatea ale atacantului

Geraldo Alves intervine după plecarea lui Harlem Gnohere de la FCSB: "O să fie greu să-i găsească înlocuitor". Ce a spus despre problemele cu greutatea ale atacantului

Superliga

Comentarii

Geraldo Alves i-a evidenţiat calităţile lui Harlem Gnohere şi a amintit de zilele în care atacantul era în formă la FCSB. Fostul fundaş crede că vicecampioana României îi va găsi cu greu înlocuitor.

"'Bizonul' era un jucător foarte important pentru Steaua. Ştiau că se pot baza pe el în teren. E un jucător care a dat foarte multe goluri. O să fie greu pentru Steaua să găsească un jucător care să ajute aşa de mult. Era un jucător puternic şi simţea slăbiciunea fundaşilor centrali. Având jucători care îl servesc bine în careu, pentru că el e jucător de careu, că noi aşa spunem, vârful trebuie să fie în careu. La FCSB, pentru el era o minune că avea jucători pe bandă care îl serveau mereu şi l-au ajutat să dea multe goluri. 

Când un atacant are greutate în plus oboseşte mult mai repede. Şi depinde, dacă joci pe contraatac sau joci pe poziţional... Când îl vedeam în joc el părea că este în formă. Eu când l-am prins cred că venea din vacanţă. Aşa a fost el mereu şi aşa se simţea mai bine", a declarat fostul fundaş central al lui FCSB pentru Telekom Sport. 

Harlem Gnohere şi-a reziliat, joi, contractul cu FCSB. Atacantul francez a făcut anunţul prin intermediul unui mesaj publicat pe reţelele de socializare, vicecampioana confirmând ulterior despărţirea.

Atacantul francez în vârstă de 32 de ani, care a evoluat pentru echipa noastră din ianuarie 2017, a îmbrăcat tricoul roş-albastru în 115 partide oficiale în toate competiţiile, reuşind să înscrie de 51 de ori şi să ofere 6 pase de gol.

FCSB îi mulţumeşte pentru contribuţie şi îi urează mult succes în continuare!", se precizează în comunicat.

Afla mai multe despre: harlem gnoherefcsb 

viewscnt
Articole similare