Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gerard Deulofeu vrea să revină la AC Milan! Ce sumă trebuie să plătească italienii pentru transfer

Gerard Deulofeu vrea să revină la AC Milan! Ce sumă trebuie să plătească italienii pentru transfer

AC Milan

Comentarii

Gerard Deulofeu (25 de ani) a rămas îndrăgostit de AC Milan după scurta perioadă petrecută la clubul rossonero şi îşi doreşte, încă o dată, să revină în Serie A.

Din iunie 2017, de când a părăsit-o pe Milan, Deulofeu a încercat să revină la clubul antrenat în prezent de Stefano Pioli. Fabrizio Romano, jurnalist la Sky Sport Italia, notează că revenirea în Serie A  a devenit o obsesie pentru fostul jucător de la Barcelona. Plecarea de la Milan este cel mai mare regret al spaniolului şi este pregătit să îi anunţe pe cei de la Watford că vrea să părăsească Anglia în iarnă. 

Conducerea lui AC Milan ştie de mult timp de intenţia lui Deulofeu, dar aducerea lui în iarnă nu este atât de uşoară. Internaţionalul spaniol (patru selecţii, un gol) este un jucător important pentru Watford, care are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Astfel că "viespile" îşi doresc 40 de milioane de euro în schimbul fotbalistului crescut de FC Barcelona. 

  • Două goluri şi două assist-uri a reuşit spaniolul în acest sezon 
  • 25 de milioane de euro este cota fotbalistului, potrivit transfermarkt.com

Un produs al academiei "La Masia", Deulofeu nu a reuşit să se impună cu adevărat niciodată în primul "11" al echipei blaugrana, fiind împrumutat pe rând la echipe precum FC Sevilla, Everton sau AC Milan. În vara anului trecut, Barcelona l-a cedat definitiv pe Deulofeu în schimbul sumei de 18 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: deulofeuac milan 

viewscnt
Articole similare