Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gerard Pique, dispus să se sacrifice după umilinţa cu Bayern Munchen. "Nimeni nu e de neînlocuit"

Gerard Pique, dispus să se sacrifice după umilinţa cu Bayern Munchen. "Nimeni nu e de neînlocuit"

Fotbal

Comentarii

Fundaşul central al celor de la Barcelona, Gerard Pique, a fost titular şi integralist la Lisabona, în înfrângerea umilitoare suferită în faţa celor de la Bayern Munchen, scor 2-8, vineri, în faza sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Legendarul fundaş al Barcelonei cere apăsat schimbări drastice în club, începând de la jucători, până la staff-ul tehnic sau cel administrativ. În opinia sa, nimeni nu este de neînlocuit, iar Barcelona are nevoie de un restart.

"O senzaţie neplăcută....umilinţă fără cuvinte. Nu poţi să joci astfel, nu poţi să te prezinţi în Europa astfel. Este foarte dur şi sper că se va schimba ceva. Trebuie să reflectăm cu toţii la club, trebuie să se facă schimbări. Nu vreau să vorbesc nici de antrenor, nu vreau să scot pe cineva în evidenţă. Din punct de vedere al structurii, acest club are nevoie de schimbări la toate nivelurile. Nimeni nu este de neînlocuit. Eu unul mă ofer, să vină sânge proaspăt şi să schimbe cumva această dinamică",  a declarat Pique la finalul partidei.

Ajuns la 33 de ani, Pique a bifat 543 de meciuri în 12 ani pentru Barcelona, alături de care a cucerit patru trofee ale Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare