Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gerard Pique nu regretă că a părasit naţionala Spaniei

Gerard Pique nu regretă că a părasit naţionala Spaniei

FC Barcelona

Comentarii

Gerard Pique a renunţat la echipa naţională după Cupa Mondială din Rusia din 2018 şi este fericit cu decizia pe care a luat-o.

Fundaşul Barcelonei nu are regrete legate de retragere şi susţine că forma lui de la echipa de club s-a îmbunătăţit, odată ce nu a mai jucat pentru Spania.

Ultimul lui joc pentru Spania a fost împotriva Rusiei, unde selecţionata Spaniei a fost eliminată după loviturile de departajare.

Pique este de părere că a luat decizia corectă pentru a îşi prelungi activitatea de la club: "Decizia a fost luată şi nu o regret. Persoanele care nu vor să înţeleagă, nu vor înţelege oricum retragerea mea de la naţională, dar eu explic asta mereu. A fost momentul potrivit să părăsesc echipa Spaniei. Aveam nevoie de odihnă"

Totuşi, Pique a fost văzut în naţionala neoficială a Cataloniei şi a spus ferm că asta nu înseamnă ca va juca pentru o echipă naţională: "Echipa Cataluniei a avut nevoie de mine pentru o zi"

Gerard Pique trece printr-o formă bună la Barca în acest sezon. El nu a ratat niciun meci de ligă şi pare că pauza pentru meciurile preliminare ii va prinde şi mai bine: "Nu doar eu zic asta, dar este evident că joc mai bine pentru Barca de când nu mai joc pentru Spania” a mai spus Pique.

Afla mai multe despre: pique 

viewscnt
Articole similare