Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gerard Pique şi-a ales antrenorul cu care vrea să ajungă în La Liga! FC Andorra a numit un tehnician care a lucrat la Barca

Gerard Pique şi-a ales antrenorul cu care vrea să ajungă în La Liga! FC Andorra a numit un tehnician care a lucrat la Barca
Comentarii

Patron al formaţiei de liga a treia, FC Andorra, Gerard Pique a schimbat antrenorul şi merge pe o variantă de viitor.

Eder Sarabia, secundul lui Quique Setien de la Betis sau Barcelona, este noul tehnician al formaţiei de liga a treia. Are ca obiectiv promovarea în Segunda Division şi ulterior, în La Liga.

Sarabia este unul dintre puţinii antrenori din Spania care îşi administrează singur conturile de social media, este un mare fan al ciclismului, iar cronologia sa de pe Twitter este plină de mesaje despre curse majore precum La Vuelta sau Tour de France.

Şi-a declarat admiraţia pentru Messi şi vorbeşte nu mai puţin de 5 limbi străine. Nu de puţine ori i-a schimbat gândirea lui Setien pe parcursul meciurilor, fiin deseori văzut consultându-se cu antrenorul principal.

FC Andorra este clubul pe care Gerard Pique îl deţine din 2018. Gruparea patronată de fundaşul Barcelonei a promovat în liga a patra spaniolă după o serie de 22 de meciuri fără înfrângere. Dar, în iulie 2019, Pique a plătit 452.022 de euro pentru a putea înlocui echipa CF Reus Deportiu în liga a treia iberică (Segunda Division B). Mai multe despre FC Andorra.

Afla mai multe despre: eder sarabiapiquefc andorra 

viewscnt
Articole similare