Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Germania a intrat oficial în cursa pentru găzduirea unui nou turneu final. Cu cine se luptă nemţii pentru organizarea Euro 2024

Germania a intrat oficial în cursa pentru găzduirea unui nou turneu final. Cu cine se luptă nemţii pentru organizarea Euro 2024

Fotbal

Comentarii

Germania a depus oficial, la sediul UEFA de la Nyon, dosarul de candidatură pentru organizarea Campioantului European din 2024.

Preşedintele Federaţiei Germane de Fotbal (DFB), Reinhard Grindel, i-a remis dosarul de candidatură secretarului general al UEFA, Theodore Theodoridis. Grindel a fost însoţit de ambasadorul candidaturii germane, fostul căpitan al naţionalei şi al echipei Bayern Munchen, Philipp Lahm.

Germania şi-a anunţat interesul pentru Euro 2024 în martie 2017. Pentru organizarea competiţiei mai candidează Turcia, care ar urma să depună dosarul joi. Gazda competiţiei din 2024 va fi stabilită la 27 septembrie, de Comitetul Executiv al UEFA.

Germania a organizat ultima dată CE în 1988, când era divizată în RFG şi RDG, iar în 2006 a găzduit Cupa Mondială. Ediţia următoare a CE va avea loc în 2020, în mai multe oraşe europene, între care se numără şi Bucureşti. Ultima ediţie a Europeanului avut loc în Franţa, în 2016.

Afla mai multe despre: germanianyonfrantacampionatul europeaneurouefa 

viewscnt
Articole similare