Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Germania a prezentat noul echipament de joc la o zi distanţă după România! Cum arată hainele tricolorilor şi ale adversarilor FOTO

Germania a prezentat noul echipament de joc la o zi distanţă după România! Cum arată hainele tricolorilor şi ale adversarilor FOTOgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

România şi Germania au anunţat noile echipamente de joc, înaintea preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022.

FOTO | Germania a anunţat echipamentul pentru deplasare înaintea meciului cu România

Die Mannschaft a anunţat echipamentul de deplasare, marţi, la o zi distanţă de anunţul făcut de FRF, privind echipamentul de joc al tricolorilor. Pentru meciurile pe care nu le dispută acasă, Germania va îmbrăca un tricou negru de la Adidas.

De cealaltă parte, România va juca meciurile de pe teren propriu într-un tricou galben cu şort alb de la Joma. 

Galerie foto cu echipamentele României şi Germaniei

"Astfel, tricolorul, simbolurile declinate din blazonul echipei naţionale şi mesajul “Luptăm Împreună” se regăsesc într-un format spectaculos care aduce galbenul tradiţional alături de alb, la nivelul şortului, în cromatica echipamentului de bază. Asta pentru ca albastru complet, respectiv albul complet, să caracterizeze celelalte două opţiuni de echipament.

Designul realizat de Brandient se împleteşte cu noua tehnologie Joma, care a lansat o nouă linie de echipamente sportive realizate cu ţesături inovatoare şi procese care ajută la reducerea poluării cu plastic şi la reducerea emisiilor de carbon în atmosferă. Materialele plastice, care dăunează grav biodiversităţii, sunt prelucrate în fire de poliester 100% reciclate şi ulterior în peste un milion de metri de ţesătură durabilă care este utilizată pentru fabricarea articolelor de îmbrăcăminte din colecţia de textile Joma, inclusiv noul tricou de joc al Echipei Naţionale", a anunţat FRF la lansarea noului echipament de joc. 

Galerie foto cu echipamentele României şi Germaniei

România, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022

România face parte din Grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein, în urma tragerii la sorţi de la Zurich. Europa va trimite la turneul final din Qatar 13 reprezentative.

Tricolorii vor disputa prima partidă din grupa preliminară pe teren propriu, contra Macedoniei de Nord, meci care se va juca în 25 martie, de la ora 21:45, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti. 

Program România în martie 2021

  • (25 martie 2021): România - Macedonia de Nord (21:45)
  • (28 martie 2021): România - Germania (21:45)
  • (31 martie 2021): Armenia - România (19:00)

 Galerie foto

Afla mai multe despre: romaniagermaniaechipa nationalaechipament echipa nationala 

viewscnt
Articole similare