Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Germania - Brazilia. Duel de Cupa Mondială

Germania - Brazilia. Duel de Cupa Mondială

Pariuri sportive

Comentarii

Germania - Brazilia. Înaintea fiecărei Cupe Mondiale, există două naţionale care sunt mereu favorite: Germania şi Brazilia. Acum, cu trei luni înainte de startul turneului final, au decis să joace un meci amical în care să-şi măsoare forţele.

Germania - Brazilia

Nemţii formează, fără discuţii, una dintre cele mai puternice naţionale din istorie şi sunt favoriţi şi în acest an la câştigarea trofeului. După ce s-au calificat fără probleme la Mondialul din Rusia, nemţii au mai jucat trei meciuri amicale, toate terminate la egalitate. La finalul anului trecut, în noiembrie, germanii făceau egal cu Anglia şi Franţa, 0-0, respectiv 2-2. Anul acesta, în urmă cu trei zile, nemţii au terminat tot egal, cu Spania, scor 1-1. Golurile au fost marcate de Muller, respectiv Rodrigo. Oaspeţii au dominat partida, şi la posesie şi la ocazii, aşa că acum toată lumea este curioasă dacă Brazilia, care este mult mia în formă, va învinge naţionala Germaniei.

De partea caelaltă, sud-americanii au jucat primul meci amical din 2018 împotriva gazdei din vară a Mondialului, Rusia, şi s-au impus cu 3-0 în deplasare. Golurile au fost înscrise de Miranda, Coutinho şi Paulinho, iar lipta lui Neymar, care este accidentat, nu s-a simţit foarte tare. Acum însă au în faţa una dintre naţionalele care se apără foarte bine, aşa că este de văzut dacă Coutinho poate face de unul singur spectacol la mijlocul terenului împotriva uneia dintre favoritele la Mondial.

Germania - Brazilia

Ultima întâlnire directă dintre cele două naţionale a avut loc în semifinalele Campionatului Mondial din 2014, când Germania a distrus Brazilia, chiar la ea acasă, cu un istoric 7-1. Această înfrângere nu va fi uitată prea curând, aşa că ne aşteptăm să vedem sud-americanii foarte motivaţi pe teren. Fiind totuşi un meci echilibrat, recomandăm să pariaţi pe număr de goluri.

Pronostic: Ambele înscriu @ 1.66

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalgermaniabrazilia 

viewscnt
Articole similare