Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Germania nu mai e ce-a fost! Mannschaftul pierde contra campioanei mondiale. Toate rezultatele de aseară din Nations League

Germania nu mai e ce-a fost! Mannschaftul pierde contra campioanei mondiale. Toate rezultatele de aseară din Nations League
Comentarii

Franţa a învins Germania cu 2-1 în prima divizie a Ligii Naţiunilor şi este acum favorită pentru califcarea în play-offul care va stabili câştigătoarea competiţiei. Griezmann a reuşit o dublă pentru cocoşi.

Atacantul lui Atletico Madrid a marcat în repriza secundă golurile prin care cocoşii au întors scorul în meciul de pe Stade de France împotriva selecţionatei lui Low. Nemţii deschisseseră scorul dintr-un penalty transformat de Toni Kroos. Acum Germania are doar un punct în grupă şi va trebui să învingă Olanda pentru a evita retrogradarea în al doilea eşalon al Nations League. Francezii au 7 puncte şi sunt lideri înaintea partidelor din luna noiembrie. 

Două naţionale s-au bucurat aseară şi nu mai au emoţii înaintea întâlnirilor de luna viitoare. Ucraina a învins Cehia şi are asigurat nu doar locul în prima divizie în ediţia următoare ci şi prezenţa în play-off-ul pentru câştigarea Ligii B care trimite automat la Euro 2020. 

Georgia a reuşit aseară a patra victorie în Liga D şi va juca în Final Four-ul care va stabili una dintre cele 24 de echipe calificate la CE 2020. Georgieniiau bătut lejer în Letonia şi nu mai pot fi ajunşi de Kazakhstan, ocupanta locului secund. 

Iată toate rezultatele de aseară din grupele Nations League 

Liga A 

Franţa - Germania 2-1 

Liga B 

Irlanda - Ţara Galilor 0-1 

Ucraina - Cehia 1-0 

Liga C 

Norvegia - Bulgaria 1-0 

Slovenia - Cipru 1-1 

Liga D 

Kazakhstan - Andorra 4-0 

Armenia - Macedonia 4-0 

Gibraltar - Liechtenstein 2-1 

letonia - Georgia 0-3 

 

 

 

Afla mai multe despre: franţaucrainageorgianations league 

viewscnt
Articole similare