Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Germania rămâne fără selecţioner! Joachim Low va părăsi naţionala după 15 ani petrecuţi pe banca tehnică

Germania rămâne fără selecţioner! Joachim Low va părăsi naţionala după 15 ani petrecuţi pe banca tehnică
Comentarii

Joachim Low şi-a anunţat oficial plecarea de la naţionala Germaniei. Antrenorul de 61 de ani încheie astfel o asociere de 15 ani cu ”Die Mannschaft” şi va rămâne liber de contract după Campionatul European din vara acestui an

Plecarea lui Joachim Low s-a oficializat. Câştigătorul Campionatului Mondial din 2014 încheie o colaborare de 15 ani cu selecţionata Germaniei, deşi teoretic mai avea contract până după Cupa Mondială din Qatar. Plecarea selecţionerului a fost anunţată pe conturile oficiale de pe reţele de socializare ale ”Die Mannschaft”, iar acesta va părăsi echipa după Europeanul din vară.

Secund din 2004 şi principal din 2006, Low şi-a oferit o bună parte din viaţă selecţionatei ţării sale şi a reuşit să readucă trofeul mondial (2014), după 24 de ani. Acesta a reuşit să mai conducă echipa către o finală la Euro 2008 şi un loc 3 la Campionatul Mondial din 2006.

Germania rămâne fără selecţioner

”Fac acest pas complet conştient, plin de mândire şi cu enormă recunoştinţă şi voi avea aceeaşi motivaţie şi pentru Euro, din vară. Sunt mândru pentru că a fost ceva foarte special să fiu implicat în selecţionata ţării mele. Am muncit cu cei mai buni jucători nemţi din ultimii 17 ani.

Am avut triumfuri incredibile, dar şi înfrângeri dureroase, dar, înainte de toate, am avut parte de momente magice- nu doar câştigarea Campionatului Mondial. Vom da tot ce avem pentru a ne face fanii fericiţi din nou în vară şi pentru a avea succes la ultimul nostru turneu final împreună”, a spus Joachim Low, într-un comunicat de presă.

Afla mai multe despre: joachim lowgermania 

viewscnt
Articole similare