Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Germania şi-a ales noul selecţioner! Cine va prelua ”die mannschaft” după plecarea lui Joachim Low

Germania şi-a ales noul selecţioner! Cine va prelua ”die mannschaft” după plecarea lui Joachim Low

Fotbal

Comentarii

În cursul zilei de luni, presa germană anunţa că selecţionata nemţilor şi-a găsit noul selecţioner. După ce a fost anunţat că Joachim Low va pleca, Hansi Flick, actualul antrenor al lui Bayern, a fost ales ca înlocuitor.

În urmă cu câteva luni, federaţia de fotbal germană a anunţat că Joachim Low va părăsi selecţionata nemţilor, în urma Campionatului European. Încă de atunci, presa germană anunţa câteva posibile nume ce ar putea prelua ”die mannschaft”, printre care Jurgen Klopp, Ralf Ragnick sau Hansi Flick.

Germania şi-a ales noul selecţioner!

La puţin după bomba aruncată de federaţie, Flick a anunţat că va pleca de la Bayern, iar Julien Nagelsmann, actualul antrenor al lui Leipzig, a fost anunţat ca principalul de la Munchen, de sezonul viitor. În plus, actualul tehnician al bavarezilor, care a fost secundul lui Low la naţională, a recunoscut că ar fi interesat să preia conducerea ”die mannschaft”.

Acum, conform Abendzeitung, Hansi Flick este foarte aproape de a semna cu selecţionata Germaniei. Planetele par să se fi aliniat pentru tehnicianul neamţ, care a avut parte de o perioadă scurtă, dar foarte de succes, la Bayern, astfel că îşi poate părăsi postul mândru şi fără regrete.

Acesta ar urma să semneze pe trei ani cu selecţionata Germaniei, însemnând că va conduce echipa la Campionatul Mondial din 2022 şi la Europeanul din 2024.

"Hansi ar fi antrenorul perfect pentru echipa naţională. Nu vreau să-i atenţionez prea mult pe cei de la DFB (n.r. federaţia de fotbal germană), dar îmi imaginez că multe cluburi mari sunt interesate de el", spune Rummenige, preşedintele lui Bayern, pentru Bild.

Afla mai multe despre: naţionala germanieihansi flickjoachim lowdie mannschaft 

viewscnt
Articole similare