Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Germania - Suedia. Jucăm cea mai simplă cotă

Germania - Suedia. Jucăm cea mai simplă cotă

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Germania - Suedia Campionatul Mondial 23.06.2018. După eşecul cu 0-1 în faţa Mexicului, deţinătoarea trofeului caută prima sa victorie la CM 2018.

Ponturi pariuri Germania - Suedia Campionatul Mondial 23.06.2018

Campioana mondială Germania se află într-o postură total neaşteptată. Riscă să rateze calificarea în optimi, după ce a pierdut meciul de deschidere în faţa Mexicului, scor 0-1. Astfel, ne aflăm în postura în care eram în urmă cu patru ani – ca deţinătoarea titlului să nu treacă de grupe. Nimic nu este însă pierdut pentru nemţi. Cu o victorie în faţa Suediei, reprezentativa pregătită de Jaoquim Low îi va egala pe nordici în clasament şi va avea ocazia să lupte pentru calificare cu Coreea de Sud.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Germania - Suedia Campionatul Mondial 23.06.2018

Ediţia din Rusia a Cupei Mondiale este una extrem de importantă pentru nemţi. Die Mannschaft are ocazia să egaleze Brazilia la numărul de trofee (5). Cu atât mai mare ar fi tragedia pentru nemţi dacă nu ar ieşi din grupe. Nu li s-a mai întâmplat acest lucru de la Mondialul francez din 1938. La ultimele patru turnee la care a jucat, Germania a jucat de fiecare dată în semifinale. Pe lângă titlul din Brazilia, din urmă cu patru ani, a mai obţinut un loc 2 şi două locuri 3.

Germania - Suedia 1 @ 1.53

Afla mai multe despre: germaniasuediaponturi pariuricm 2018 

viewscnt
Articole similare