Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Germania, trei goluri în câteva minute cu Liechtenstein! Nemţii, fără milă. Ce scor era pe tabelă în minutul 23

Germania, trei goluri în câteva minute cu Liechtenstein! Nemţii, fără milă. Ce scor era pe tabelă în minutul 23
Comentarii

Germania, naţională calificată deja la Campionatul Mondial din 2022, şi-a luat rolul în serios şi în penultima partidă din grupe, cu ultima clasată, Liechtenstein.

Liechtenstein, "victimă" în Germania

Germania şi-a redescoperit pofta de joc după venirea lui Flick, după punctul de cotitură din preliminarii, atunci când a pierdut cu Macedonia de Nord, acasă. 

Cu Liechtenstein, germanii nu au stat la discuţii. Oaspeţii au pierdut un om în minutul 9, atunci când Hofer a fost eliminat, iar gazdele au început să marcheze. 

Germania a dus scorul la 4-0 în doar 12 minute. Gundogan a marcat primul, în minutul 11. Apoi, au urmat trei goluri în câteva minute. 

Kaufmann şi-a marcat în proprie poartă în minutul 20, Sane a dus scorul la 3-0 în minutul 22, iar Reus a făcut 4-0 în minutul 23. 

  • Echipa de start a Germaniei la meciul cu Islanda: Neuer - Hofmann, Kehrer, Rudiger, Gunter - Goretzka, Gundogan - Baku, Reus, Sane - Muller
  • Rezerve: Arnold, Brandt, Draxler, Ginter, Leno, Neuhaus, Nmecha, Raum, Tah, Trapp, Volland

Probleme cu cazurile de Covid-19 la naţionala Germaniei

Niklas Süle este pozitiv cu Covid-19 şi alţi patru jucători de la Mannschaft care au fost în contact cu el au fost nevoiţi să părăsească echipa. Alţi patru internaţionali su fost nevoiţi să părăsească echipa pentru a se izola: Jamal Musiala, Joshua Kimmich, Serge Gnabry şi Karim Adeyemi.

În total, nouă jucători au mers la Wolfsburg în acelaşi avion ca Sule (complet vaccinati cu ambele doze). Patru dinre ei, ale căror nume nu au fost dezvăluite, au primit acceptul de a rămâne acasă, dar trebuie să stea în izolare.

Germania este deja calificată la Cupa Mondială, iar pentru locul care duce la baraj se luptă România, Armenia şi Macedonia de Nord.

Afla mai multe despre: germaniagermania liechtenstein 

viewscnt
Articole similare