Experiențe împreună.
You are here:

Gerrard dezamăgit de faptul că doi dintre titulari au încălcat protocolul legat de coronavirus chiar înaintea partidei cu Benfica

Gerrard dezamăgit de faptul că doi dintre titulari au încălcat protocolul legat de coronavirus chiar înaintea partidei cu Benfica

Fotbal

Comentarii

"Vor regreta asta multă vreme de acum înainte"

Tehnicianul celor de la Rangers, echipă la care evoulează şi Ianis Hagi, s-a declarat foarte dezamăgit de faptul că doi dintre cei mai buni jucători ai scoţienilor au încălcat protocolul echipei legat de coronavirus şi astfel au pus în pericol întreaga formaţie. Este vorba de Jordan Jones şi George Edmunson. Aceştia s-au distrat la o petrecere privată Duminică noapte şi astfel au încălcat regula impusă de staff. Atât Jones cât şi Edmunson sunt acum nevoiţi să stea în autoizolare timp de 14 zile, iar după aceste 14 zile vor fi penalizaţi de câtre clubul scoţian.

Cei doi s-au dus la petrecere chiar după victoria cu 1-0 pe care Rangers a obţinut-o la Kilmarnock în ziua de Duminică.

"E clar că sunt foarte dezamăgit, cred că toţi cei de la club suntem dezamăgiţi de acţiunile celor doi jucători. Era important pentru club să se ia o decizie imediată. Jucătorii ştiu că s-au dezamăgit pe ei înşişi, pe familiile lor cât şi pe coechipieri. Vor fi pedepsiţi intern." a spus Gerrard.

În final acesta a mai adăugat: "Trebuie să uităm acest incident, să continuăm mai departe şi să ne concentrăm pentru meciul cu Benfica."

Rangers merge la Lisabona după o serie de 17 meciuri fără înfrângere. Echipa lui Gerrard conduce grupa D cu maxim de puncte, grupă din care mai fac parte Benfica, Lech Poznan şi Standard Liege. Meciul din seara asta dintre Benfica şi Rangers va fi transmis în direct de Telekom Sport 2 de la ora 19:55.

Posted by Andrei Badea

viewscnt
Articole similare
Fabulos. Ianis Hagi, ca Sir Alex Ferguson. De 53 de ani nu s-a mai intamplat asta la Rangers