Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Gerrard e la fel ca tata! Nu acceptă să dai mai puţin de 100%" EXCLUSIV Ianis Hagi, discurs fabulos despre Steven Gerrard: "Încerc să profit de fiecare zi alături de el!"

"Gerrard e la fel ca tata! Nu acceptă să dai mai puţin de 100%" EXCLUSIV Ianis Hagi, discurs fabulos despre Steven Gerrard: "Încerc să profit de fiecare zi alături de el!"

Stranieri

Comentarii

Steven Gerrard, legenda fotbalului britanic, este omul care l-a dorit cel mai mult pe Ianis Hagi la Rangers. Şi antrenorul de care Ianis Hagi s-a ataşat aproape imediat. El a vorbit la Telekom Sport despre relaţia pe care o are cu antrenorul său de la echipa de club

Ianis şi engleza scoţienilor :)

Ianis a demonstrat că stăpâneşte perfect limba engleză, dar recunoaşte că engleza din Scoţia îi pune ceva probleme: "Da, nu am probleme cu englezii. Am probleme cu engleza scoţienilor. Avem magazionerul care e de 30 şi ceva de ani, a prins şi meciurile cu Steaua, de când era tata jucător. Nu înşeleg nimic. E prietenul meu, îl iubesc, mereu stau cu el de vorbă, dar trebuie să fie şi celălalt magazioner ca să ne înţelegem, altfel nu mă înşeleg cu el. Dacă nu eşti scoţian nu ai nicio şansă" povesteşte, cu zâmbetul pe buze, Ianis Hagi.

"Gerrard e la fel ca tata. Sunt identici!"

Pe Ibrox Park există din nou speranţă şi ea poartă numele lui Steven Gerrard. Fanii ”The Gers” sunt atât de surprinşi de existenţa Binelui, încât izbucnesc abrut si dezordonat de fiecare dată când îi aud numele la staţia de amplificare a stadionului. Ianis s-a adaptat perfect cerinţelor fostului mare jucător de la Liverpool. Îl vede similar ca mentalitate, cu tatăl său, legendarul Gheorghe Hagi: "Sunt identici. Mentalitatea în care Gerrard trăieşte şi pe care am simţit-o din primul moment în care m-am întâlnit cu el, sunt aceleaşi discuţii şi aceleaşi aşteptări pe care le are şi tata. Şi nu neapărat de la mine, aşteptări ca antrenor. Tata crea presiunea la Viitorul şi el crează presiune în vestiar. Ce aşteptări are tata, aceleaşi aşteptări le are şi Gerrard" mărturiseşte Hagi Jr.

"Sincer nu pot să spun neapărat acum să compar pentru că perioada în care eu am fost acolo s-a jucat numai din trei în trei zile şi antrenamentele au fost nu neapărat difersificate dar haioase, de bună voie, adică ţinând cont că jucăm foarte des nu putea să încarce foarte mult la antrenamente şi au fost antrenamente plăcute jucătorului, să vină cu plăcere la antrenament, acum când o să merg în cantonament o să îmi dau şi eu seama ce fel de antrenament face. Dar ştiu un singur lucru că indiferent cât de uşor este antrenamentul seriozitatea este pe primul plan şi trebiie să fii 100% pregătit pentru antrenament şi să fii serios să dai totul. Dacă intri pe teren trebuie să dai 100%, nu acceptă să dai mai puţin de 100%. Nu pot spune doar un singur lucru şi cel puţin ştiu că ce senzaţie mi-a dat mie că simte jucătorul foarte bine şi ştie cum să gestioneze fiecare jucător în parte şi cred că este o calitate foarte mare pentru un antrenor, ţinând cont de experienţa pe care o am eu în fotbal, nu una foarte mare. Mereu când echipa scârţâie puţin sau nu respectăm ce trebuie să facem, sau fotbalul nu este acolo, mereu găseşte o cheie undeva unde să ne aprindă sau să ne dea motivaţia aceea pe care o avem, dar cum am spus am o lună şi ceva cu Rangers, eu spun din ce am întâlnit până acum, normal că cu cât o să stau mai mult şi cu cât o să fiu antrenat mai mult de către el şi staff ul lui tehnic o să îmi dau sema de mai multe chestii" a mai adăugat internaţionalul român, într-un inteviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Ianis vrea să profite la maxim de experienţă fabuloasă de care se bucură acum, aceea de a lucra sub comanda legendei numită Steven Gerrard: "Este aproape imposibil să ştii că Gerard o să rămână pe viaţa la Rangers şi în fiecare zi încerc să profit de ea şi să învăţ cât mai mult chestii de la el şi de la stafful lui tehnic şi după aceea trebuie să îl întrebaţi pe el ce gânduri are, eu normal îmi doresc să ajungă să antreneze aşa cum ai spus şi tu Liverpool sau să ajungă să antreneze la cel mai înalt nivel" a mai declarat Ianis Hagi la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare