Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gerrard, impresionat de ambii români din teren, în urma partidei cu Slavia. ”Câteodată trebuie să ridici mâna şi să recunoşti că ai fost învins de un gol fantastic”

Gerrard, impresionat de ambii români din teren, în urma partidei cu Slavia. ”Câteodată trebuie să ridici mâna şi să recunoşti că ai fost învins de un gol fantastic”

UEFA Europa League

Comentarii

Slavia Praga şi Rangers au disputat primul tur al optimilor Europa League. Partide s-a încheiat 1-1, iar cei doi români, ambii titulari, au punctat decisiv pentru echipele lor. Stanciu a deschis scorul cu un şut de poveste, din marginea careului, în timp ce Ianis Hagi a pasat decisiv pentru golul egalizator. În urma partidei, Steven Gerrard, antrenorul lui Rangers, a dsicutat despre prestaţiile celor doi români.

Optimile Europa League au început cu un duel al românilor, când Slavia Praga a primit vizita lui Rangers. Nicuşor Stanciu şi Ianis Hagi au fost amândoi decisivi pentru echipele lor, iar meciul s-a terminat la egalitate. În urma partidei, Steven Gerrard nu s-a arătat prea dezamăgit de prestaţia echipei sale, fiind mulţumit că au obţinut un gol în deplasare şi a recunoscut că reuşita lui Stanciu a fost specială.

”Au marcat un gol fantastic, câteodată trebuie să ridici mâna şi să recunoşti că ai fost învins de un gol fantastic. Este un stadion foarte dificil pe care să vii şi să înscrii. De aceea suntem încântaţi. Este o regulă non-negociabilă în echipa noastră, dacă o minge se apropie de linia de fund, să alergi după ea până în poartă.

Mă aştept de la el să fie un jucător mai mult de atac, dar trebuie lăudat că nu a stat o clipă. Ianis a făcut o treabă fantastică. Şi cred că, după cum au arătat cele 90 de minute, meritam acel gol”, a declarat Steven Gerrard, în urma partidei cu Slavia.

Afla mai multe despre: steven gerrardrangersianis hagislavia praganicuşor stanciueuropa league 

viewscnt
Articole similare