Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gerrard se luptă să oprească nebunia creată în jurul lui Ianis Hagi în Scoţia. Fostul "cormoran", cuvinte de laudă pentru fiul "Regelui"

Gerrard se luptă să oprească nebunia creată în jurul lui Ianis Hagi în Scoţia. Fostul "cormoran", cuvinte de laudă pentru fiul "Regelui"

Stranieri

Comentarii

Steven Gerrard (39 de ani) a recunoscut, la conferinţa de presă dinaintea meicului cu Hamilton din Cupa Scoţiei, că se lupte să stăpănească nebunia creată în jurul lui Ianis Hagi (21 de ani), după ce fotbalistul a marcat la primul său meci ca titular pe Ibrox Park, în faţa suporterilor protestanţi. Gerrard l-a lăudat încă o dată pe fiul "Regului" şi a cerut răbdare pentru internaţional român.

"A fost un final fantastic. Urmărind din nou jocul, puteţi vedea cum s-a adaptat la jocul fizic şi s-a obişnuit cu ritmul de joc. A crescut treptat în joc, dar va mai avea nevoi de timp să se adapteze. Cu siguranţă este talentat", a spus Gerarrd, care nu are nicio îndoială că Hagi va face faţă în Scoţia.

"Va fi puţin diferit faţă de campionatul în care a jucat. În Belgia, fotbalul este puţin mai tehnic şi mai puţin agresiv. Era conştient de asta înainte să vină. Are o construcţie mai bună decât arată, e foarte puternic, aşa că va fi bine", a mai spus Gerrard.

Ianis Hagi, gol la primul meci ca titular pentru Glasgow Rangers

După ce a jucat 15 minute în primul său meci la Rangers şi i-a cucerit repede pe fani, Ianis Hagi le-a intrat acestora de tot la inimă în primul său meci ca titular. Fiul "Regelui" a marcat şi a adus victoria lui Rangers în meciul cu Hibernian, 2-1, chiar în ziua când Gică Hagi a împlinit 55 de ani. Steven Gerrard, dar şi fanii de pe Ibrox Park, n-au contenit cu laudele la adresa lui Ianis după meci.

Afla mai multe despre: steven gerrardianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare