Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gest de mare campion! Pintilii a mers la fosta sa echipă şi le-a dat 1.000 de lei jucătorilor: ”Am ieşit la pizza cu banii de la el”

Gest de mare campion! Pintilii a mers la fosta sa echipă şi le-a dat 1.000 de lei jucătorilor: ”Am ieşit la pizza cu banii de la el”

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii este suspendat şi nu va juca în meciul pe care FCSB îl va disputa în această seară, în compania lui Poli Iaşi, în direct pe Telekom Sport 1, de la ora 20:45.

Mihai Pintilii a profitat de această suspendare şi a mers acolo unde a început fotbalul, la Jiul Petroşani, formaţie care în această dimineaţă a avut meci cu Şoimul Băiţa în Liga 4, terminat cu scorul de 1-1. Stelistul nu s-a dus cu mâna goală la fosta echipă, ci le-a dus ghete şi echipament sportiv jucătorilor, dar le-a oferit şi o primă în valoare de 1.000 de lei.

"Ne-a impresionat gestul lui şi faptul ca nu a uitat de unde a plecat. Îi mulţumim", a declarat antrenorul Jiului, Horaţiu Popa.

Pentru acest meci, suporterii au strâns din donaţii suma de 600 de lei, bani cu care echipa a ieşit la o pizza. "Banii primiţi de la Pintilii şi cei adunaţi din donaţii au fost împărţiţi la jucători, 50 de lei de fiecare şi am ieşit la o pizza după meci. Au fost foarte mulţi suporteri alături de noi", a mai spus Horaţiu Popa.

Afla mai multe despre: pintiliifcsbjiul petrosani 

viewscnt
Articole similare