Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gest de milioane! Proprietarul lui Manchester City va plăti cheltuielile de călătorie ale fanilor la finala Ligii Campionilor

Gest de milioane! Proprietarul lui Manchester City va plăti cheltuielile de călătorie ale fanilor la finala Ligii Campionilor
Comentarii

Proprietarul Manchester City, şeicul Mansour bin Zayed al Nayan, va plăti cheltuielile de călătorie ale fanilor la finala Ligii Campionilor de la Porto, din 29 mai, a anunţat clubul englez.

City dispune de 6.000 de bilete pentru meciul cu Chelsea, care i-ar putea aduce cel mai prestigios trofeu european. Finala, care trebuia să aibă loc la Istanbul, a fost mutată la Porto. Fanii celor două echipe trebuie să intre pe teritoriul Portugaliei şi să iasă de acolo în decurs de 24 de ore şi trebuie să prezinte şi un test negativ pentru coronavirus la sosire.

"Pep şi echipa au avut un sezon atât de remarcabil şi califiarea în finala Champions League după un an foarte greu este un moment cu adevărat istoric pentru club. Astfel, este foarte important ca un număr cât mai mare de suporteri să vină la această partidă specială.

Această iniţiativă are ca scop ajutarea fanilor care au avut de suferit din cauza pandemiei", anunţau ”cetăţenii”.

Manchester City o va înfrunta pe Chelsea în finala Ligii Campionilor pe 29 mai. Meciul va transmis în direct pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro, de la ora 22.

Afla mai multe despre: finala chmapions leaguechampions leaguemanchester citychelsea 

viewscnt
Articole similare