Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gest de ultim moment făcut de Gigi Becali: "Dacă se va continua aşa, jucătorii de la FCSB nu vor mai merge la naţională!". Declaraţii războinice la adresa lui Răzvan Burleanu

Gest de ultim moment făcut de Gigi Becali: "Dacă se va continua aşa, jucătorii de la FCSB nu vor mai merge la naţională!". Declaraţii războinice la adresa lui Răzvan Burleanu

FCSB

Comentarii

Arbitrajul este una dintre cele mai discutate probleme din Liga 1, iar finanţatorul de la FCSB s-a enervat teribil pe şeful FRF, Răzvan Burleanu.

Becali a vorbit despre greşelile de arbitraj din ultimele meciuri jucate de catre FCSB şi l-a găsit pe Burleanu principalul vinovat pentru accidentările suferite de fotbaliştii săi. Mai mult decât atât, patronul roş-albaştrilor a afirmat că preşedintele Federaţiei Române de Fotbal influenţează arbitrajul. Latifundiarul din Pipera a mers mai departe şi a spus că în viitor ar putea să nu îi mai lase pe jucătorii lui Toni Petrea să participe la acţiunile echipei naţionale.

"Burleanu face ce vrea la FRF, văd că arbitrii noştri nu dau cartonaşe roşii. Dacă se va continua la fel de acum încolo, probabil jucătorii de la FCSB nu vor mai merge la naţională. Oricum Man s-a transferat de la FCSB, nu de la naţională. Nu ştiu ce o să facem, dar s-ar putea la un moment dat ca toţi jucătorii să se sature şi să se retragă de la naţională în semn de protest. Probabil asta o să se întâmple. Întrebaţi-i pe arbitri ce ar trebui să facem. Intră cu genunchiul în spate, ne calcă pe glezne, avem 2-3 penalty-uri în fiecare meci.

În fiecare meci suntem loviţi, avem 1-2 penalty-uri care nu ni se dau. L-aţi văzut şi pe Octavian Popescu, abia a scăpat la meciul cu Sepsi, era să-i rupă glezna. Pentru că suntem mai tehnici pot să ne lovească şi arbitrii nu iau nicio măsură", a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

În ultimele două meciuri jucate de FCSB s-au accidentat: Darius Olaru, Andrei Vlad, Olimpiu Moruţan, Andrei Miron, iar ultimul care a ajuns la infirmeria clubului este Florin Tănase, cel mai bun marcator din actualul sezon al Ligii 1. Căpitanul roş-albaştrilor a acuzat probleme după ultimul succes din campionat contra lui Botoşani, scor 2-1.

Afla mai multe despre: gigi becalinationalafcsbburleanujucatori 

viewscnt
Articole similare