Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gest impresionant al rusoaicei Şarapova pentru victimele uraganului Maria

Gest impresionant al rusoaicei Şarapova pentru victimele uraganului Maria

Tenis

Comentarii

Maria Şarapova a anunţat că va dona tot profitul înregistrat din acest moment până la finalul anului de firma ei de bomboane, Sugarpova, către fondul deschis de jucătoarea Monica Puig pentru ajutorarea victimelor uraganalui Maria.

"Cu mai puţin de 12 luni în urmă, am vizitat frumoasa insulă Puerto Rico în calitate de invitată a Monicăi Puig pentru meciul ei demonstrativ. M-am îndrăgostit de tot, de oameni, de cultură. De la distanţă, este devastator să vezi cât de mult suferă oamenii. Am urmărit munca extraordinară pe care Monica a depus-o pentru insulă şi voi continua să susţin eforturile ei de strângere de fonduri", a anunţat Şarapova, potrivit WTA.

Campioana olimpică Monica Puig şi-a propus să strângă 25.000 de dolari pentru victimele urganului, cel mai puternic care a lovit Puerto Rico în ultimul secol şi care a devastat insula. Însă, rezultatele campaniei de strângere de fonduri i-au depăşit aşteptările. Foarte multe persoane sau alăturat jucătoarei de tenis originară din Puerto Rico, iar suma strânsă a depăşit 100.000 de dolari.

Afla mai multe despre: puerto ricomaria sharapovasugarpovamonica puigwtadolari 

viewscnt
Articole similare