Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gest incredibil al lui Ţiriac după ce Boris Becker a intrat în faliment personal. Noul plan al marelui campion

Gest incredibil al lui Ţiriac după ce Boris Becker a intrat în faliment personal. Noul plan al marelui campion

Tenis

Comentarii

Boris Becker încearcă să scape de gravele probleme financiare cu care s-a confruntat, iar Ion Ţiriac le-a dezvăluit germanilor de la Bild că fostul campion din tenis intenţionează să organizeze un turneu major în Berlin.

Pentru asta, trebuie ca Becker să ajungă la o înţelegere cu primarul Berlinului, oraş care ar trebui să susţină o investiţe uriaşă pentru un astfel de proiect.

"I-am spus în primul rând să discute cu primarul din Berlin. Pentru aşa ceva ai nevoie de o investiţie de 200 - 300 de milioane de euro, pe care oraşul trebuie să-i cheltuiască. E nevoie de 20 de hectare, un teren principal cu 15.000 de locuri şi un altul cu 12.000 de locuri, plus alte 17 terenuri", spune Ţiriac, citat de Bild.

Ţiriac, dispus să-l ajute cu o sumă uriaşă. Reacţia lui Becker


Ion Ţiriac i-a fost manager lui Becker în perioada de glorie, iar cei doi rămân foarte apropiaţi şi în prezent. Becker şi-a declarat falimentul personal anul trecut, iar afaceristul român s-a arătat atunci dispus să-l ajute pe omul cu 6 trofee de Mare Şlem în palmares.

"Nimeni nu poate face mai mult pentru Germania decât a făcut Boris! Este o personalitate foarte importantă şi are şi el dreptul să comită greşeli", spune Ţiriac.

Conform Bild, Becker a refuzat ajutorul financiar din partea lui Ţiriac. Acesta afirmase că e dispus să-i ofere "10 milioane de euro imediat", dacă Becker avea nevoie.

Afla mai multe despre: ion tiriacboris becker 

viewscnt
Articole similare