Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gest incredibil făcut de şefii celor de la Bayer Leverkusen. Clubul german a prelungit contractul unui jucător accidentat

Gest incredibil făcut de şefii celor de la Bayer Leverkusen. Clubul german a prelungit contractul unui jucător accidentat
Comentarii

Bayer Leverkusen i-a prelungit contractul lui Julian Baumgartlinger, care este accidentat până în luna mai.

Gest incredibil făcut de şefii celor de la Bayer Leverkusen

Clubul Bayer Leverkusen a anunţat, miercuri, că i-a prelungit contractul lui Julian Baumgartlinger, jucător care este indisponibil până în luna mai din cauza unei accidentări.

Noul contract este valabil încă un an, până la 30 iunie 2022.

"Baumgartlinger este o ancoră, un factor de stabilizator, în special pentru jucătorii noştri tineri. Experienţa lui Julian de pe şi din afara terenului valorează greutatea sa în aur", a declarat managerul Rudi Voller.

Julian Baumgartlinger este legitimat la Bayer Leverkusen din 2016. El a fost operat în ianuarie la genunchiul stâng şi ar urma să revină pe teren în luna mai.

Baumgartlinger s-a accidentat în luna ianuarie

Clubul Bayer Leverkusen a anunţat că fotbalistul Julian Baumgartlinger a fost operat cu succes la genunchiul stâng în luna ianuarie şi că revenirea sa pe teren nu va avea loc înainte de luna mai.

Intervenţia chirurgicală s-a desfăşurat la Munchen, după ce Baumgartlinger s-a accidentat la meciul pierdut din etapa cu numărul 18 împotriva celor de la VfL Wolfsburg, scor 0-1.

Jucătorul a revenit ulterior la Leverkusen, unde a început deja recuperarea.

Bayer Leverkusen este pe locul 5 în campionat şi are 36 puncte după 21 de etape în Bundesliga.

Julian Baumgartlinger are 33 de ani şi este jucătorul celor de la Bayer Leverkusen din 2016. Mijlocaşul defensiv este evaluat la 2 milioane de euro, conform transfermarkt.

 

Afla mai multe despre: bayer leverkusen 

viewscnt
Articole similare