Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gest ISTORIC pentru ”Mamba”. Lakers a retras ambele tricouri purtate de Kobe Bryant. VIDEO - întreaga ceremonie

Gest ISTORIC pentru ”Mamba”. Lakers a retras ambele tricouri purtate de Kobe Bryant. VIDEO - întreaga ceremoniegalerie foto

Baschet

Comentarii

Nu s-a mai întâmplat până acum niciodată în istorie ca o echipă din NBA să retragă două tricouri pentru un singur jucător. Lakers a decis acest lucru în privinţa lui Kobe Bryant, retras din activitate în urmă cu doi ani.

la meciul pierdut de Lakers, în faţa lui Golden State Warriors, în faţa a peste 30.000 de spectatori, gruparea din Los Angeles a scos din uz numerele 8 şi 24 în cinstea lui Kobe Bryant, care a petrecut 20 de ani în tricoul lui Lakers.

”Vreau să vă mulţumesc pentru seara asta. Nu e vorba despre tricourile mele, ci despre cele care au fost înaintea mea. Eu n-aş fi fost acum aici dacă nu erau ele. M-au inspirat să ajung unde sunt astăzi. Acum e despre noua generaţie, despre lotul actual al lui Lakers. Aceeste tricouri trebuie să îi inspire pe jucători pentru ca următorii 20 de ani să fie mai buni decât ultimii 20 de ani”, a explicat Kobe.

707 meciuri a evoluat Kobe Bryant în tricoul cu numărul 8, în vreme ce starul lui Lakers a folosit numărul 24 în 639 de partide. 

Kobe Bryant şi-a ales şi numărul favorit, nu înainte, însă, să glumească împreună cu jurnaliştii. ”La păr nu cred că mai e o discuţie. Mi-e greu să mă decid. Ştii, numărul 8 are ceva ce numărul 24 nu va avea niciodată. Abilitatea de a-şi creşte părul”, a glumit Bryant, recunoscând într-un final numărul favorit: ”E greu să aleg unul. Dar numărul 24 m-a provocat, iar eu mă agăţ de lucrurile care îmi fac drumul mai dificil. Mi-a fost foarte greu, mai ales în finala cu Boston Celtics, când am jucat cu un deget rupt. Dacă m-ai forţa să aleg, probabil aş alege 24”.

 

Afla mai multe despre: kobe bryantlakersnba 

viewscnt
Articole similare