Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Gest josnic al FCSB-ului!". Şi bătuţi, şi batjocoriţi de antrenorul rus. Abia acum s-a aflat ce s-a întâmplat în meciul din deplasare

"Gest josnic al FCSB-ului!". Şi bătuţi, şi batjocoriţi de antrenorul rus. Abia acum s-a aflat ce s-a întâmplat în meciul din deplasare

FCSB

Comentarii

FCSB a fost criticată de antrenorul lui Şahtior Karagandy, rusul Magomed Adiyev, care a reuşit surpriza cu echipa din Kazahstan, în turul secund preliminar al Conference League. El a spus că echipa lui Gigi Becali a făcut un "gest josnic", înaintea returului din dubla manşă.

Antrenorul lui Şahtior Karagandy o ia peste picior pe FCSB: "Au făcut un gest josnic"

FCSB a fost eliminată prematur din competiţiile europene, încă din primul tur în care a jucat. În turul secund preliminar Conference League, competiţie în care Gigi Becali voia calificarea în grupe, echipa din România a primit un adversar facil: Şahtior Karagandy. 

După 1-0 pe Arena Naţională după golul lui Andrei Cordea, marcat în minutul 38, FCSB a plecat ca favorită şi la retur. 

Cu câteva zile înaintea returului, au apărut probleme pentru organizatori, din cauza pandemiei de Covid-19. Astfel, meciul Şahtior Karagandi - FCSB, din manşa secundă a turului doi preliminar al Conference League, s-a disputat în Armenia, la Erevan, pe stadionul ”Vazgen Sargsyan”.

Această decizie a fost luată odată cu introducerea Kazahstanului pe lista roşie, ca urmare a creşterii numărului de infectări cu COVID-19 din această ţară.

La două luni distanţă, Şahtior Karagandy a plătit o poliţă. Conform antrenorului advers, clubul lui Gigi Becali ar fi forţat mutarea meciului, iar oficialii echipei din România au fost luaţi peste picior: "Le sunt recunoscător celor de la Steaua (n.r. - FCSB), antrenorului lor. Au reuşit să ne motiveze deoarece au spus că ne vor elimina cu siguranţă. Cred că după prima manşă i-am determinat să forţeze mutarea meciului pe un teren neutru, pentru că şi-au dat seama că nu va fi aşa uşor cu noi. Au făcut un gest josnic", a spus Adiyev, citat de Spotmedia. 

Gigi Becali s-a abţinut până a schimbat antrenorul 

Finanţatorul FCSB a luat o decizie surprinzătoare la începutul sezonului, după ce a fost refuzat de Marius Şumudică şi Nicolae Dică. Omul de afaceri l-a pus antrenor pe Dinu Todoran, care a rezistat doar câteva luni. 

Gigi Becali a avut primele dubii după eliminarea ruşinoasă din Europa, iar înfrângerea cu Rapid, scor 1-0, a pus capac. Todoran a fost înlăturat de pe banca tehnică, iar Edi Iordănescu a preluat echipa. 

Lui Edi Iordănescu nu-i vine să creadă. Ce a observat la FCSB faţă de celelalte echipe la care a antrenat: "Eu, personal, nu sunt obişnuit"

Afla mai multe despre: fcsbmagomed adiyevfcsb sahtior karagandigigi becali 

viewscnt
Articole similare