Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gest oribil la adresa lui Florin Andone! FOTO | "Absolut dezgustător!" Ce i-a făcut unul din cei mai apreciaţi jucători din Anglia

Gest oribil la adresa lui Florin Andone! FOTO | "Absolut dezgustător!" Ce i-a făcut unul din cei mai apreciaţi jucători din Angliagalerie foto

Premier League

Comentarii

Mai multe imagini care îi au în prim-plan pe Florin Andone şi pe starul lui Crystal Palace, Wilfried Zaha, au devenit virale pe reţelele de socializare, după ce au fost publicate şi comentate în termeni duri de fanii lui Brighton.

Aceştia îl acuză pe fostul jucător al lui Manchester United că l-a atacat violent pe Florin Andone şi l-a călcat pe acesta în timp ce se afla la pământ. Au apărut imediat şi imagini, plus capturi din timul transmisiunii în direct, iar părerea unanimă e ca Zaha merita cartonaşul roşu. Andone a marcat golul trei al lui Brighton în victoria cu Palace, scor 3-1, fiind unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.


Călcat chiar pe genunchiul drept, Andone a riscat o accidentare gravă, dar din fericire a scăpat nevătămat.



"E absolut dezgusător din partea lui Wilf Zaha. I-ar fi putut încheia cariera lui Andone! Ăsta e asalt. Nu discutăm despre cartonaş roşu, asta ar trebui pedepsită cu închisoare", a scris un fan pe Twitter, părerea fiind susţinută de mulţi alţi microbişti: "Cum a putut Zaha să rămână pe teren după o astfel de intrare în faţa lui Kevin Friend (n.r. arbitrul partidei)?"

VIDEO - GOLUL LUI FLORIN ANDONE CU CRYSTAL PALACE

  • Zaha e unul dintre cei mai apreciaţi jucători din Premier League, fiind cotat de Palace la peste 80 de milioane de euro. A fost dorit în vară de Arsenal, Tottenham şi Chelsea, însă Crystal a reuşit să-l păstreze măcar până în iarnă.



 Galerie foto

Afla mai multe despre: florin andonebrightonaccidentare 

viewscnt
Articole similare