Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gest senzaţional al lui Ionel Dănciulescu, pentru a îi ajuta pe ”câini” să păstreze baza din Săftica: ”Istoria lui Dinamo, scoasă la licitaţie”

Gest senzaţional al lui Ionel Dănciulescu, pentru a îi ajuta pe ”câini” să păstreze baza din Săftica: ”Istoria lui Dinamo, scoasă la licitaţie”

Dinamo București

Comentarii

Ionel Dănciulescu încearcă din răsputeri să ajut echipa sa de suflet. Fostul atacant din Ştefan cel Mare a oferit toate obiectele de valoare legate de istoria lui Dinamo pe care le deţinea, pentru a ajuta echipa să strângă bani.

Dinamo are un loc special în inima lui Ionel Dănciulescu, iar fostul atacant încearcă din răsputeri să ajute echipa iubită. Fostul atacant a oferit toate medalile, trofeele şi tricourile pe care le avea prin casă, cu scopul de a ajuta formaţia din Ştefan cel Mare să strângă bani. Acum, acesta mai are de oferit un singur obiect, cu o valoarea sentimentală imensă.

Fanii-acţionari din DDB anunţaseră recent că clubul este în pericol de a pierde baza de antrenament pe care o utilizează de ani buni, dacă nu plăteşte o rată de 35 de mii de euro ANAF-ului.

Gest senzaţional al lui Ionel Dănciulescu, pentru a o ajuta pe Dinamo să păstreze baza din Săftica

"ISTORIA LUI DINAMO, scoasă la licitaţie pentru a salva istoria lui Dinamo! 500 DE MECIURI ÎN LIGA 1 pentru a nu pierde Săftica!  Danciu ne-a dat toate trofeele din casă, tot ce avea prin vitrine. Şi erau multe. Şi medalii şi cupe şi tricouri. Pentru că trebuia să strângem banii de licenţă anul trecut.

A păstrat obiectul cel mai mărunt, dar cu cea mai mare valoare sentimentală: BILETUL de la meciul cu numărul 500. Biletul care atestă intrarea glorioasă în istoria fotbalului din România. Un record aproape imposibil de doborât de acum înainte.

L-a păstrat şi pentru că l-am rugat să nu-l pună la bătaie. L-am implorat să nu înstrăineze bucata asta de hârtie care valorează cât o viaţă de fotbalist. Un document care trebuie să rămână cumva în vitrinele Muzeului Dinamo.

Vă rugăm şi pe voi, toţi cei care citiţi, să opriţi atacurile care dau apă la moară celor ce ne urăsc. Licitaţia este pentru cei care înţeleg momentul greu prin care trecem. Nu toată lumea poate participa la licitaţie, dar putem contribui prin cumpărarea de bilete pentru meciul de mâine şi prin distribuirea acestui apel.

RESPECT, IONEL DĂNCIULESCU!", informează comunicatul emis de PCH.

VIDEO | Moulin înscrie direct din corner în faţa lui Dinamo

Afla mai multe despre: liga 1ddbdinamo bucureştiionel dănciulescu 

viewscnt
Articole similare