Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gest senzaţional făcut de Real Madrid şi Barcelona pentru copiii salvaţi din peşteră în Thailanda! Cum îşi vor îndeplini visele

Gest senzaţional făcut de Real Madrid şi Barcelona pentru copiii salvaţi din peşteră în Thailanda! Cum îşi vor îndeplini visele

La Liga

Comentarii

Cluburile Real Madrid şi FC Barcelona i-au invitat pe cei 12 copii salvaţi din peşteră în Thailanda la un meci pe stadionul Santiago Bernabeu şi unul pe arena Camp Nou, informează Marca.

Potrivit sursei citate, Real Madrid a urmărit îndeaproape operaţiunile legate de salvarea copiilor. Gruparea a fost în contact tot timpul cu autorităţile thailandeze şi cu ambasadorul Spaniei, Emilio de Miguel.

După aflarea veştii cu privire la salvarea copiilor, oficialii clubului Real Madrid au contactat încă o dată ambasada Spaniei pentru a afla care este starea de sănătate a celor salvaţi şi le transmite copiilor o invitaţie la Madrid pentru a asista la un meci pe Santiago Bernabeu.

Atât gruparea Real Madrid, cât şi FC Barcelona, conştiente că prioritatea este ca băieţii să se refacă în spital, îi aşteaptă pe copii şi pe antrenorul lor pentru a asista la un meci atunci când consideră că este cel mai potrivit moment.

Toţi cei 12 copii şi antrenorul lor au fost salvaţi din peştera din nordul Thailandei în care erau captivi de peste două săptămâni. Copiii - cu vârste între 11 şi 16 ani - şi antrenorul lor de fotbal, în vârstă de 25 de ani, au fost daţi dispăruţi la 23 iunie, când nu s-au mai întors dintr-o excursie de după antrenament. Ei au intrat în peşteră şi au rămas blocaţi după ce o ploaie torenţială a blocat tunelurile de ieşire.

Afla mai multe despre: realbarcelonapesterathailanda 

viewscnt
Articole similare