Experiențe împreună.
You are here:

Gest superb al lui Gigi Becali! Donaţie consistentă pentru Institutul "Matei Balş": "Nu aveau nimic în spital"

Gest superb al lui Gigi Becali! Donaţie consistentă pentru Institutul "Matei Balş": "Nu aveau nimic în spital"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali nu stă cu mâinile în sân în plină pandemie de coronavirus. Finanţatorul de la FCSB a făcut o donaţie substanţială Institutului de Boli Infecţioase "Matei Balş" din Capitală, acolo unde sunt internaţi cei infectaţi cu COVID-19.

Latifundiarul din Pipera a declarat că cei de la spital i-au cerut ajutorul, gest care l-a emoţionat până la lacrimi şi astfel nu a putut să rămână indiferent. 

"Cei de la Matei Balş mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curăţenie, mopuri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coranovirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieţii şi au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază", a declarat Becali pentru Cancan. 

De altfel, Becali susţine că a primit şi la începutul acestei săptămâni o nouă listă cu produse, pe care, de asemenea, le va cumpăra: "Cum să nu-i ajut?! Doamne fereşte!".

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe