Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gest superb al unei echipe de fotbal: "Noul stadion se va numi Papa Francisc. Pe 1 iulie vom intra în posesia terenului"

Gest superb al unei echipe de fotbal: "Noul stadion se va numi Papa Francisc. Pe 1 iulie vom intra în posesia terenului"

Diverse

Comentarii

Noul stadion al echipei de fotbal San Lorenzo de Almagro se va numi Papa Francisc, în onoarea fostului cardinal argentinian Jorge Mario Bergoglio, aflat acum la conducerea bisericii catolice, a anunţat preşedintele clubului din Buenos Aires, citat de presa din ţara sa.

San Lorenzo, clubul de suflet al Papei Francisc, se pregăteşte să îşi construiască o nouă arenă, cu o capacitate de 42.000 de locuri, în cartierul muncitoresc Boedo, în care se află sediul său iniţial.

"Noul stadion se va numi Papa Francisc. Pe 1 iulie vom intra în posesia terenului. Am pregătit o petrecere pentru noaptea de 30 iunie", a declarat preşedintele lui San Lorenzo, Matias Lammens, pentru un post local de radio.

Papa Francisc nu şi-a ascuns niciodată afecţiunea faţă de San Lorenzo de Almagro, una dintre echipele din Buenos Aires, iar acum clubul doreşte să-i răsplătească în acest mod dragostea faţă de culorile "azulgrana".

Afla mai multe despre: papa 

viewscnt
Articole similare