Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gest superb al unui fotbalist din Liga 1! Strânge bani pentru familia unei tinere bolnave de cancer

Gest superb al unui fotbalist din Liga 1! Strânge bani pentru familia unei tinere bolnave de cancer

Chindia Targoviste

Comentarii

Într-o perioadă în care sportul este oprit din cauza pandemiei, fotbaliştii sunt preocupaţi, printre altele, de fapte bune. Andrei Piţian a decis să strângă bani pentru familia unei tinere bolnave de cancer. Mijlocaşul de la Chindia Târgovişte a scos la licitiaţie, pe Facebook, tricourile mai multor fotbalişti.

”În urmă cu ceva vreme am demarat această acţiune pentru a ajuta o tânără bolnavă de cancer, care se trata în Turcia. Am reuşit să adun aproximativ 6.000 de lei, dar, din păcate, Georgiana s-a stins din viaţă între timp. Banii au fost daţi însă la familiei ei. Apoi, am mai primit nişte tricouri, ajunse cu întârziere, şi am decis să le scot la licitaţie pentru a-i da tot familiei. Băieţelul are 11 ani, iar tatăl lucrează la o spălătorie auto, aşadar este bun acest ajutor”, a explicat jucătoprul Chindiei Târgovişte.

Andrei Burcă (CFR Cluj), Fabbrini (Dinamo), Romario Moise (UTA), Dan Nistor (Craiova) au fost printre fotbaliştii care şi-au oferit tricourile pentru a putea fi licitate.

Fotbalistul mai pune la bătaie patru tricouri pentrru care se poate licita până duminică seara. Tricourile lui Latovlevici, de la Galatasaray, al Soiledis, al lui Gardoş, de la Southampton, şi al Mihai Roman, de la Toulouse, sunt ultimele disponibile. Preţul porneşte de la 150 de lei, iar cel care licitează cel mai mult trebuie să depună banii direct în contul familiei pentru care este organizată licitaţia.

Afla mai multe despre: andrei pitianchindia 

viewscnt
Articole similare