Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gest superb făcut de FC Utrecht pentru Mihaiţă Neşu: ”E o mare surpriză pentru mine!”

Gest superb făcut de FC Utrecht pentru Mihaiţă Neşu: ”E o mare surpriză pentru mine!”

Special

Comentarii

Oficialii lui FC Utrecht nu l-au uitat pe Mihaiţă Neşu şi fostul fundaş a fost invitat de onoare la meciul cu Groningen, care se joacă în această seară. Mai mult, cei de la Utrecht au strâns bani pentru fundaţia ”Mihaiţă Neşu”.

FC Utrecht a fost ultima echipă la care Mihaiţă Neşu a jucat. Fostul fundaş s-a accidentat foarte grav la un antrenament al lui FC Utrecht, pe 10 mai 2011. Atunci, a căzut în cap după un duel aerian, şi-a rupt o vertebră şi a rămas în scaunul cu rotile. De atunci, Neşu duce o luptă extrem de grea pentru recuperare. În acelaşi timp, a înfiinţat fundaţia ”Mihaiţă Neşu”, prin care încearcă să-i ajute pe copiii cu dizabilităţi, care nu au posibilităţi financiare.

În tot acest timp, FC Utrecht a avut un comportament exemplar faţă de Mihaiţă Neşu. Chiar şi după 7 ani, olandezii îi transmit mesaje prin care îl asigură că sunt alături de el. Potrivit ad.nl, Mihaiţă Neşu este oaspete de onoare la meciul dintre FC Utrecht şi Groningen, din campionatul Olandei.

De asemenea, reprezentanţii lui FC Utrecht au strâns bani pentru fundaţia ”Mihaiţă Neşu”: ”Centrul nostru de reabilitare are întotdeauna nevoie de ajutor. Costurile sunt ridicate în fiecare an. Fundaţia se dezvoltă. Acum, în centru ajutăm 90 de copii. În 2015, aveam 30 de copii”, a declarat Neşu pentru ad.nl. În cadrul acestui interviu, fostul fundaş stânga a spus că a fost ”o mare surpriză” să fie oaspete de onoare pentru FC Utrecht.



Fostul internaţional român a oferit câteva detalii şi despre starea sa şi semnele sunt încurajatoare: ”Braţul drept este tot mai puternic, dar umărul nu prea. Încet-încet, lucrurile se îmbunătăţesc în unele părţi din corpul meu. Unii muşchi sunt mai puternici, alţii au rămas la fel, iar starea altora s-a înrăutăţi după ce m-am accidentat. Muncesc mult pentru recuperarea mea şi asta îmi dă multă putere”.

Afla mai multe despre: mihaita nesufc utrachtgroningen 

viewscnt
Articole similare