Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gest superb făcut de fosta echipă a lui Pantilimon. Tricouri gratis pentru fani

Gest superb făcut de fosta echipă a lui Pantilimon. Tricouri gratis pentru fani

Premier League

Comentarii

Watford, fosta echipă a lui Costel Pantilimon, îşi răsplăteşte cei mai fideli fani cu tricouri gratis. După lansarea echipamentului de deplasare, echipa a pornit campania #All19, care se referă la cele 19 meciuri pe care le-au disputat în deplasare în sezonul trecut de Premier League.

Mai exact, fanii "viespilor" care au asistat la toate meciurile din deplasare ale favoriţilor vor primi prin poştă tricoul de deplasare pentru noua stagiune. Anunţul a fost făcut chiar de către Watford pe o reţea de socializare.

Unul dintre norocoşi a postat pe internet pachetul primit de la club. "Să fii fanul celor mai mari echipe din ţară este uşor. Nu trebuie să fii acolo tot timpul, poţi să urmăreşti meciurile la televizor şi să spui că eşti fan. Este diferit cu noi şi de aceea vrem să ştii cât contează", se arată în scrisoarea primită de fani, alături de noul tricou.  

Costel Pantilimon a ajuns la Watford în 2016, dar nu a reuşit să se impună. În sezonul trecut el a fost împrumutat la Deportivo La Coruna şi Nottingham Forest, în cele din urmă fiind cumpărat definitiv de clubul din Championship.

Afla mai multe despre: watfordtricouri 

viewscnt
Articole similare