Experiențe împreună.
You are here:

Gest superb făcut de FRF. Tricourile pentru meciul cu Norvegia vor ajunge la cei care donează pentru familiile celor care au murit în tragedia de la Piatra Neamţ şi pentru victime

Gest superb făcut de FRF. Tricourile pentru meciul cu Norvegia vor ajunge la cei care donează pentru familiile celor care au murit în tragedia de la Piatra Neamţ şi pentru victime

Echipa națională

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat că tricourile pentru meciul cu Norvegia vor fi purtate de tricolori la un joc organizat la Mogoşoaia între componenţii lotului naţional, iar apoi vor ajunge la oameni care fac donaţii pentru familiile celor care au murit în incendiul de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ şi pentru victime.

“Tricourile naţionalei pentru meciul cu Norvegia vor rămâne poate în istorie după anularea partidei. Ele vor fi purtate azi de jucători la meciul organizat de Mirel Rădoi la Mogoşoaia, între componenţii lotului nostru.

La final, tricourile personalizate cu numele jucătorilor şi datele partidei vor intra în campania organizată de Federaţia Română de Fotbal în parteneriat cu Asociaţia ZI de BINE.

Ele vor ajunge la cei care donează pentru familiile celor dispăruţi în tragedia de ieri de la Spitalul din Piatra Neamţ şi pentru victimele acesteia, printre care medicul erou Cătălin Denciu, aflat acum în suferinţă”, se arată pe site-ul FRF.

Federaţia a menţionat că toţi cei care vor să doneze şi să aibă şansa de a câştiga, prin tragere la sorţi, unul dintre tricourile de colecţie, o pot face prin transfer bancar în contul Asociaţiei ZI de BINE deschis la Banca Transilvania, scriind textul TRICOLORII la rubrica “Detalii plată”: RON RO13BTRLRONCRT0534787001

Naţionala României ar fi trebuit să joace în această seară pe teren propriu cu echipa Norvegiei, în Liga Naţiunilor, dar confruntarea a fost anulată, oaspeţii neavând acceptul autorităţilor norvegiene pentur a părăsi ţara. Selecţionerul Mirel Rădoi a decis, în aceste condiţii, ca la finalul antrenamentului de duminică seară lotul împărţit în două echipe să dispute o partidă în echipamentul de joc şi ritm de competiţie. “Iar miza e uriaşă: titularizarea la Belfast, miercuri, cu Irlanda de Nord!”, a menţionat FRF.

viewscnt
Articole similare