Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gest superb făcut de Papa Francisc pentru familia lui Diego Maradona, după moartea lui "El Pibe d'Oro". Ce a trimis rudelor

Gest superb făcut de Papa Francisc pentru familia lui Diego Maradona, după moartea lui "El Pibe d'Oro". Ce a trimis rudelor
Comentarii

Papa Francisc a trimis familiei lui Diego Maradona un rozariu binecuvântat, prin intermediul ambasadorului Argentinei la Roma, Roberto Carles, relatează infobae.com.

Ambasadorul, prezent dimineaţa la o ceremonie privată, a înmânat rozariul familiei starului argentinian, dar le-a şi transmis fiicelor fostului fotbalist cuvinte de consolare din partea Suveranului Pontif.

Papa Francisc s-a rugat pentru Maradona în ultima perioadă, când fostul fotbalist a avut probleme de sănătate şi a fost operat, dar şi miercuri seară, după aflarea veştii decesului, potrivit vaticannews.va.

Papa Francisc şi Diego Maradona s-au întâlnit de mai multe ori. O întâlnire memorabilă a fost cea din 4 septembrie 2014, de la Casa Santa Marta, înaintea unui meci caritabil, când Maradona i-a oferit papei un tricou cu numărul 10 şi cu numele Francisco pe spate.

Afla mai multe despre: diego maradonarozariupapa franciscgest 

viewscnt
Articole similare