Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gest UNIC în fotbal! Un arbitru i-a donat baremul unui jucător

Gest UNIC în fotbal! Un arbitru i-a donat baremul unui jucător

Arbitraj

Comentarii

La finalul meciului dintre Alma Sibiu şi Interstar Sibiu, care a avut loc în campionatului de fotbal sibian de juniori Under 11, arbitrul Cristian Vieru a făcut un gest rar întâlnit în fotbal. Şi-a donat baremul de arbitraj unuia dintre tinerii jucători.

Conform orademedias.ro, arbitrul născut la Cisnădie, Cristian Vieru (31 ani), i-a oferit suma de bani primită, ce reprezintă baremul de arbitraj, unuia dintre fotbaliştii care au evoluat în partida dintre Alma Sibiu U11 şi Interstar Sibiu U11. Cavalerul fluierului a fost impresionat de dăruirea şi jocul prestat de acest tânăr.

"Nu contează dacă suma a fost mare sau mică, gestul în sine m-a marcat şi de aceea doresc să fac public acest lucru, întrucât trebuie ca aceste persoane să fie cunoscute. Iată că sunt şi oameni care îşi fac meseria fără să se gândească la partea financiară, oameni care iubesc sportul şi apreciază munca copiilor", a declarat Daniel Mureşan, antrenor la AFC Interstar Sibiu

Antrenorul echipei Interstar Sibiu a publicat pe contul său de Facebook faptul că îl cunoaşte pe Vieru încă de când a îmbrăţişat cariera de arbitru. În acelaşi timp, tehnicianul îşi doreşte ca juniorul care a fost remarcat şi premiat de către central să îşi amintească toată viaţa despre arbitrul şi despre gestul său.

"Pe Cristian Vieru, căci despre el este vorba, îl cunosc de când a pus prima dată fluierul în gură, aşa cum ne place nouă să spunem în lumea fotbalului, a perseverat, a muncit şi s-a dăruit acestei meserii deloc uşoară şi mai mereu hulita, devenind astăzi unul dintre <<fluieraşii divizionari ai judeţului>>", a mai adăugat Daniel Mureşan.

Afla mai multe despre: arbitrajbaremcristian vieru 

viewscnt
Articole similare