Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul făcut de Bălgrădean care l-a scos din minţi pe Gigi Becali: ”E mult mai grav ce a făcut el”

Gestul făcut de Bălgrădean care l-a scos din minţi pe Gigi Becali: ”E mult mai grav ce a făcut el”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali l-a atacat din nou pe Cristi Bălgrădean, după ce portarul în vârstă de 32 de ani a acceptat să se transfere la CFR Cluj. Patronul FCSB susţine că Bălgrădean nu are de ce să fie nemulţumit că a fost trecut în şomaj tehnic. Gigi Becali s-a enervat când a aflat că Bălgrădean va face plângere pentru că a fost trecut în şomaj tehnic.

Cristi Bălgrădean a acceptat oferta de la CFR Cluj şi se va transfera la finalul sezonului. Iniţial, portarul FCSB-ului a încercat să păstreze secretul, însă informaţia a ajuns şi la urechile lui Gigi Becali. Patronul FCSB s-a enervat atunci şi l-a acuzat pentru o eroare făcută cu FC Botoşani, primul meci în care Bălgrădean a apărat după ce a semnat cu CFR Cluj. Ulerior, l-a trecut în şomaj tehnic.

Gigi Becali, un nou atac la adresa lui Cristi Bălgrădean

Patronul FCSB a profitat de pandemia de coronavirus şi a decis să-l trimită pe Cristi Bălgrădean în şomaj tehnic. O decizie care l-a nemulţumit de viitorul portar al FCSB-ului. Bălgrădean a ameninţat că va ataca decizia în instanţă, spre nemulţumirea lui Gigi Becali, care s-a enervat:
”Bălgrădean, după ce a intrat în poartă şi a scăpat mingea, ce pretenţii să mai ai? Adică el semnează cu CFR-ul, se duce şi apără în poartă la secret, hoţeşte, fără să spună nimic, şi tot el vine? Eu am făcut-o pe faţă,  mi-a permis legea. El a apărat la mişto şi a scăpat mingea în poartă, semnând cu CFR, e mult mai grav”, a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport. 

Cristi Bălgrădean, scos din lot după ce a acceptat să se transfere la CFR Cluj

Imediat după ce a aflat că Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj, Gigi Becali a dat ordin ca portarul să fie scos din lot. FCSB este obligată să-i asigure condiţii de pregătire până la finalul contractului şi acesta s-a antrenează separat, departe de ceilalţi jucători ai lui Bogdan Argeş Vintilă. 

Cine va apăra la FCSB după ce Bălgrădean a fost de acord să se transfere la CFR Cluj

În acest moment, FCSB se bazează pe doi portari tineri, fără prea multă experienţă: Andrei Vlad şi Toma Niga. Din vară va sosi încă un portar tânăr, Ştefan Târnovanu, 19 ani, cumpărat de Gigi Becali de la Poli Iaşi.
Însă patronul FCSB încearcă să-l transfere şi pe Florin Niţă, care a ajuns rezervă la Sparta Praga şi ar putea pleca din Cehia. 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare