Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul făcut de Duckadam înainte de actuala soţie. De ce sărbătoreşte Paştele de două ori

Gestul făcut de Duckadam înainte de actuala soţie. De ce sărbătoreşte Paştele de două ori

Diverse

Comentarii

Legenda FCSB-ului, omul care este responsabil cu partea de imagine a clubului patronat de Gigi Becali, e vorba de Helmuth Duckadam, se bucură practic de două ori atunci când vine vorba de Sfintele Paşti.

Botezat la catolici, Helmuth Duckadam, a sarbătorit în fiecare an  Învierea Domnului Isus Hristos pe rit catolic. Asta însă până la căsătoria cu actuala soţie, Alexandra, care este botezată la ortodocşi.

Puţini ştiu că înaintea căsătoriei cu Alexandra, Eroul de la Sevilla a făcut un gest special: s-a botezat la ortodocşi. Aşa se face că din acel moment , fostul mare portar al Stelei serbează Învierea Domnului atât la catolici cât şi la ortodocşi. "Săptămâna trecută am fost la Semlac, la mama şi am serbat Paştele pe rit catolic. Acum voi serba pe rit ortodox. Este cea mai mare sărtbătoare a creştinătăţii şi trebuie întâmpinată ca atare".

Întrebat dacă a ţinut vreodată post, Helmuth Duckadam a vorbit cât se poate de sincer despre acest lucru: "Nu am ţinut. Recunosc. Mie îmi este destul de greu să ţin post pentru că zilnic sunt nevoit să iau 22 de pastile pentru menţinerea echilibrată a sănătăţii", a precizat Duckadam pentru telekomsport.ro.



El a mai dezvăluit că, anual, ajunge să cheltuiască pe medicamente între 4 şi 5 mii de euro.
 

Afla mai multe despre: duckadam 

viewscnt
Articole similare