Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul făcut de Florentino Perez pentru muncitorii de la stadionul Santiago Bernabeu

Gestul făcut de Florentino Perez pentru muncitorii de la stadionul Santiago Bernabeu

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid se pregăteşte să joace primul meci pe Santiago Bernabeu după 600 de zile.

Partida cu Celta Vigo, programată duminică, va fi transmisă în direct de Telekom Sport şi se va disputa pe Estadio Santiago Bernabeu.

Un stadion aflat în plin proces de reconstrucţie, dar pe care se pot desfăşura meciuri din această lună, anunţă presa spaniolă. Prima partidă va fi cea cu Celta Vigo, meci care va permite şi accesul fanilor la stadion.

Televiziunea spaniolă Cuatro anunţă că preşedintele madrilenilor, Florentino Perez, a decis să invite toţi cei 5000 de muncitori care lucrează în această perioadă la Estadio Santiago Bernabeu, la meci. Aceştia vor avea intrarea liberă la partida cu Celta Vigo

Stadiul lucrărilor pe noul stadion Santiago Bernabeu

Demolările turnurilor B şi C au fost finalizate aproape în proporţie de 100%, iar noile turnuri, deşi nu vor fi spectaculoase, vor avea marele avantaj că vor fi extrem de operaţionale şi vor permite evacuarea rapidă a publicului.

Un total de 9 porţi de acces vor fi anulate temporar pentru primul meci cu Celta Vigo, iar accesul fanilor şi evacuarea se va face prin alte puncte. Se lucrează deja la un nou acces la poarta 57-59, dar şi la unul în zona sudică a stadionului, la poarta 50.

Potrivit clubului noul stadion Santiago Bernabeu şi noua sa înfăţişare ”galactică” va fi gata până la sfârşitul anului 2022.

Afla mai multe despre: florentino perezreal madrid 

viewscnt
Articole similare