Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul incredibil făcut de jucătorii lui Manchester United. Îşi donează 30% din salarii pentru a susţine lupta contra coronavirusului

Gestul incredibil făcut de jucătorii lui Manchester United. Îşi donează 30% din salarii pentru a susţine lupta contra coronavirusului

Premier League

Comentarii

Jucătorii lui Manchester United vor dona Serviciului Naţional de Sănătate din Marea Britanie 30% din salariile pe o lună. Este vorba de câteva milioane de euro. United este primul club din Premier League care taie salariile jucătorilor.

Starurile lui Manchester United au fost de acord cu tăierea salariilor, dar banii nu vor rămâne în conturile clubului. Harry Maguire, căpitanul echipei, a avut o discuţie cu Ed Woodward şi au stabilit ca 30% din salariile pe o lună să meargă înspre Serviciul Naţional de Sănătate, care luptă cu tot mai multe cazuri de coronavirus. 
Manchester United este clubul din Premier League care are cel mai mare fond de salarii. Anual, fosta campioană a Angliei plăteşte pe salariile jucătorilor nu mai puţin de 332 de milioane de lire sterline. Cea mai consistentă remuneraţie este ridicată de David de Gea, cu un salariu săptămânal de 375.000 de lire sterline. Este urmat de Poba (290.000 de lire pe săptămână) şi Anthony Martial (250.000 de lire sterline).

Câte cazuri de coronavirus sunt în Marea Britanie

Britanicii se confruntă şi ei cu tot mai multe cazuri de îmbolnăviri cu virusul COVID-19. Până acum, peste 33.700 de persoane au fost confirmate şi numărul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 2.921. Numai în ultimele 24 de ore, Marea Britanie a raportat 569 de morţi, în creştere cu 24% faţă de ziua precedentă. 

Afla mai multe despre: manchester united 

viewscnt
Articole similare