Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul incredibil făcut de şeicii de la Al Hilal. VIDEO | Ce a apucat să filmeze un şofer, într-o seară, după ce Lucescu jr. a câştigat Liga Campionilor Asiei

Gestul incredibil făcut de şeicii de la Al Hilal. VIDEO | Ce a apucat să filmeze un şofer, într-o seară, după ce Lucescu jr. a câştigat Liga Campionilor Asiei

Stranieri

Comentarii

Şeicii de la Al Hilal au fost foarte generoşi după ce Răzvan Lucescu a câştigat Liga Campionilor Asiei cu Al Hilal. O imagine surprinsă de un şofer din Arabia Saudită demonstrează ”răsfăţul” de care se bucură acum jucătorii şi antrenorii lui Al Hilal.

Răzvan Lucescu a reuşit o performanţă extraordinară pentru fotbalul din Arabia Saudită. Antrenorul român a câştigat alături de Al Hilal Liga Campionilor Asiei, după ce a trecut cu 3-0 la general de japonezii de la Urawa Red Diamonds. Performanţa a declanşat o adevărată sărbătoare în Arabia Saudită şi laudele au venit chiar şi de la vârful politicii.

În acelaşi timp, şeicii de la Al Hilal au avut grijă să-i premieze pe jucători şi pe antrenori. Fiecare membru care a contribuit la această performanţă a fost răsplătit cu 250.000 de dolari. Prin comparaţie, jucătorii lui Liverpool au primit câte 300.000 de euro pentru câştigarea Ligii Campionilor.

Însă primele pentru jucători nu s-au oprit aici. Un şofer din Arabia Saudită a filmat o coloană de platforme auto, care transportau mai multe maşini de sute de mii de euro. Pe imagini se pot observa modele precum Rolls Royce sau Mercedes AMG G 63. Automobilele aveau pe geamuri stickere cu emblema lui Al Hilal.

Afla mai multe despre: razvan lucescu 

viewscnt
Articole similare