Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul inedit făcut de oficialii lui Nantes. Ce s-a întâmplat în vestiar la primul meci jucat după dispariţia lui Sala

Gestul inedit făcut de oficialii lui Nantes. Ce s-a întâmplat în vestiar la primul meci jucat după dispariţia lui Salagalerie foto
Comentarii

Nantes a jucat primul meci după dispariţia lui Emiliano Sala. Înaintea partidei cu Saint Etienne, pe contul oficial de Twitter al clubului, au fost postate câteva fotografii cu tricourile pe care le vor posta "canarii" în meciul de pe propriul teren.

Jucătorii lui Nantes vor intra în teren cu tricouri care vor avea trecute pe spatele numele lui Sala şi mesajul: "Luptă, Emi!".

Tot în memoria lui Sala, Cardiff a trecut numele jucătorului pe foaia de joc a meciului de marţi seara pe care galezii l-au disputat pe terenul lui Arsenal. De altfel, înaintea meciurilor din Premier League, a fost ţinut "un moment de reflecţie în tăcere", iar jucătorii echipei lui Cardiff au ieşit pe teren purtând în piept o narcisă, simbolul galez.

Avionul de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat sâmbătă, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

 

Afla mai multe despre: emiliano salanantesfrantasaint etienne 

viewscnt
Articole similare