Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul lui Donald Trump. Acordă Medalia Prezidenţială a Libertăţii unuia dintre cei mai mari sportivi din toate timpurile

Gestul lui Donald Trump. Acordă Medalia Prezidenţială a Libertăţii unuia dintre cei mai mari sportivi din toate timpurile

Diverse

Comentarii

Jucătorul de golf Tiger Woods va primi Medalia Prezidenţială a Libertăţii, luni, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Casa Albă, informează bbc.com.

Woods a câştigat Mastersul în aprilie, primul său astfel de succes după mai mulţi ani marcaţi de probleme de sănătate şi personale care au ameninţat să-i pună capăt carierei.

După victoria obţinută de Woods, Donald Trump a anunţat că îl va decora pe jucătorul de golf.

Medalia Prezidenţială a Libertăţii este cea mai înaltă distincţie civilă a SUA şi este acordată, începând din 1963, persoanelor “care au avut contribuţii excepţionale la siguranţa sau interesul naţional al SUA, la pacea mondială sau în domeniul cultural, sau care au avut alte contribuţii semnificative”.

Tiger Woods este al patrulea jucător de golf care primeşte Medalia Prezidenţială a Libertăţii, după Jack Nicklaus, Arnold Palmer şi primul sportiv de culoare din PGA Tour, Charlie Sifford.

Afla mai multe despre: donald trumptiger woods 

viewscnt
Articole similare