Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul lui Fatih Terim faţă de Moruţan, taxat de turci! Ce i-a făcut "Împăratul" la meciul în care a fost decisiv

Gestul lui Fatih Terim faţă de Moruţan, taxat de turci! Ce i-a făcut "Împăratul" la meciul în care a fost decisivgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan (22 de ani) a fost din nou decisiv pentru Galatasaray. A marcat golul victoriei formaţiei turce în minutul 90+11 al partidei cu Rizespor, motiv pentru care presa din Turcia l-a luat la rost pe antrenorul Fatih Terim pentru că l-a ţinut pe banca de rezerve pe român până în prelungirile partidei din Superligă.

Gestul lui Fatih Terim faţă de Moruţan, taxat de turci! Ce i-a făcut "Împăratul" la meciul în care a fost decisiv

Galatasaray a câştigat greu, dar a câştigat, pe terenul lui Rizespor în campionatul Turciei, scor 3-2. Un meci cu răsturnări de scor, dar în care Olimpiu Moruţan a fost decisiv. Românul transferat de la FCSB a marcat golul victoriei, în minutul 90+11, şi a adus succesul Galatei. Golul lui Moruţan le-a dat prilejul jurnaliştilor turci să-l critice pe "Împăratul" Terim.

Turcii nu au înţeles de ce Moruţan a fost ţinut pe banca de rezerve până în prelungirile partidei, iar jucători ca Feghouli sau Babel, trecuţi de 30 de ani, au fost titulari. Jurnaliştii de la Sabah l-au taxat pe Fatih Terim pentru decizia sa, pe care au catalogat-o "de neînţeles".

"Este ceva ce nu înţeleg. Feghouli e titular la 32 de ani, Moruţan la 22 este pe bancă. Babel la 33 de ani e titular, Moruţan pe bancă. Este imposibil de înţeles aşa ceva. Când sunt veteranii titulari, Galatasaray nu joacă. Când intră cei tineri, începe să joace", a scris cotidianul Sabah.

Olimpiu Moruţan, a doua etapă la rând cu gol marcat în Turcia

Olimpiu Moruţan traversează un moment bun de formă la Galatasaray. În şase meciuri, fotbalistul transferat de la FCSB în schimbul a 3,5 milioane de euro a reuşit două goluri şi o pasă de gol. Golurile au venit în ultimele două partide din Superligă. După ce a înscris cu Goztepe, când a adus victoria, Moruţan a fost din nou decisiv pentru formaţia antrenată de Fatih Terim.

Pe lângă Moruţan, Alexandru Cicâldău a fost folosit şi el de Fatih Terim. Cicâldău a fost titular şi integralist în partida cu Rizespor, formaţie la care Boldrin şi Djokovic, foşti jucători în Liga 1, au fost titulari.

Afla mai multe despre: fatih terimolimpiu morutanfatih terim olimpiu morutanmorutan galatasarayterim morutanolimpiu morutan galatasaray 

viewscnt
Articole similare