Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul lui Ianis Hagi care l-a lăsat MASCĂ pe Steven Gerrard: "A fost destul de ciudat din partea lui"

Gestul lui Ianis Hagi care l-a lăsat MASCĂ pe Steven Gerrard: "A fost destul de ciudat din partea lui"
Comentarii

Steven Gerrard, antrenorul echipei Rangers FC, a dezvăluit că a fost impresionat de modul în care Ianis Hagi a executat loviturile de la 11 metri la antrenament, motiv pentru care i-a permis să execute penalty-ul ratat cu Braga.

"A fost o intervenţie fantastică. Exersăm loviturile de la 11 metri înaintea fiecărui joc cu doi sau trei jucători diferiţi. Execuţiile lui Ianis de dinaintea meciurilor cu St. Johnstone şi Braga au fost excepţionale. Pur şi simplu excepţionale", a declarat Steven Gerrard, citat de Daily Record.

Gestul lui Ianis Hagi care l-a lăsat mască pe Steven Gerrard

Tehnicianul englez a punctat, însă, că Ianis Hagi l-a surprins în meciul cu Braga, după ce a ales să execute penalty-ul într-un mod diferit faţă de cum exersase.

"Dar nu a executat penalty-ul în locul în care a exersat, ceea ce a fost destul de ciudat. Însă şi eu am ratat penalty-uri. Este vorba despre cum reacţionezi şi cum abordezi jocul după aceea. Pentru mine este important că el a trecut peste şi a fost protagonistul momentului care ne-a câştigat meciul.

Nu suntem singura echipă care are probleme cu penalty-urile, li se întâmplă până şi celor de la Manchester City. Dar sunt sigur că atunci când se va ivi un nou penalty, se va găsi un jucător suficient de curajos, care să îşi asume responsabilitatea şi să profite de oportunitate", a mai spus Gerrard.

Rangers - Bayer Leverkusen, în optimile UEFA Europa League

Rangers va înfrunta Bayer Leverkusen în optimile de finală ale Europa League, s-a stabilit, vineri, la tragerea la sorţi de la Nyon. Prima manşă dintre Rangers şi Leverkusen va avea loc pe 12 martie, la Glasgow, pentru ca returul să se dispute o săptămână mai târziu, pe BayArena.

"Este una dintre cele mai dificile echipe pe care le puteam întâlni. Sunt printre favoriţii la trofeu, datorită modului în care au eliminat FC Porto", a afirmat Gerrard.

Afla mai multe despre: gerrard 

viewscnt
Articole similare