Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul lui Man şi Mihăilă care l-a impresionat pe antrenorul Parmei: ”Laudele trebuie să meargă la jucătorii români”

Gestul lui Man şi Mihăilă care l-a impresionat pe antrenorul Parmei: ”Laudele trebuie să meargă la jucătorii români”

Stranieri

Comentarii

Roberto D'Aversa a avut cuvinte de laudă pentru jucătorii români de sub conducerea sa, după ce atât Man cât şi Mihăilă au revenit mai repede de la echipa naţională la club, suportând singuri costul.

Man şi Mihăilă l-au impresionat pe antrenorul Parmei după ce cei doi au revenit mai repede de la echipa naţională, pe banii proprii. D'Aversa a avut cuinte de laudă pentru cei doi şi i-a felicitat public pentru dedicarea dovedită

Gestul lui Man şi Mihăilă care l-a impresionat pe antrenorul Parmei

”Laudele trebuie să meargă la jucătorii români pentru că s-au întors mai devreme acasă de la echipa naţională pe cheltuiala lor. Acest lucru arată că au un sentiment de apartenenţă faţă de club şi acest lucru nu este tocmai comun.

Avem nevoie de toată lumea chiar acum. Avem nevoie de veteranii Pelle, Cornelius şi Gervinho, precum şi de tinerii Mihăilă şi Man. Nu trebuie să avem scuze în ceea ce priveşte absenţele şi vom merge la Benevento cu dorinţa de a învinge”, a spus D'Aversa, pentru site-ul oficial al Parmei.

”Cruciaţii” se află pe poziţia a 19-a, cu doar 19 puncte după 28 de etape şi la 4 de siguranţă. Formaţia încă speră la salvare şi vor disputa un meci important în deplasare la Benevento, sâmbătă, de la ora 16, în direct pe Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dennis manvalentin mihăilăparmaserie a 

viewscnt
Articole similare