Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul lui Mihai Iosif care l-a enervat pe Marius Şumudică! ”Îl rog frumos să nu mai pronunţe numele meu!” Discuţia care ar fi avut loc la antrenamentul Rapidului

Gestul lui Mihai Iosif care l-a enervat pe Marius Şumudică! ”Îl rog frumos să nu mai pronunţe numele meu!” Discuţia care ar fi avut loc la antrenamentul Rapidului

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică este liber de contract şi a dezvăluit că Mihai Iosif ar fi făcut un gest care l-a deranjat pe fostul antrenor din Turcia.

”Şumi” este supărat pe faptul că Mihai Iosif i-ar fi pronunţat numele la antrenamentele Rapidului. Iosif ar fi insinuat la antrenamentele giuleştenilor că Marius Şumudică va veni antrenor la echipă. 

De asemenea, Şumudică i-a cerut actualului antrenor din Giuleşti să nu îi mai pronunţe niciodată numele. Cu toate acestea, el vrea ca Iosif să rămână la Rapid, iar dacă sezonul următor nu va lua titlul, să plece. 

„Am auzit că la antrenamentul de ieri, domnul Miţă Iosif, care mai are de învăţat şi mai are de dat mâini cu mulţi antrenori cu care eu am dat. Am peste 150 de meciuri în campionatul Turciei, poate Gică Hagi şi Lucescu mai au aşa ceva.

Iosif la antrenamente voia să le explice un exerciţiu jucătorilor de la Rapid şi după ce le explică exerciţiul respectiv întreabă un jucător: 'Domnul Iosif, dar nu am mai făcut asta de câteva luni de zile, nu ar trebui să îl lucrăm iar pentru meciul cu Dinamo?'. Şi el le răspunde: 'Lasă, mă, că vin Şumudică sau Mutu şi vă explică ei!'.

Păi, băi, Miţă Iosif, mă abţin, mai bine mă abţin. Sunt nişte lucruri care nu-şi au rostul. Lumea asta e mică, se aude imediat. Eu i-am susţinut pe toţi din familia Rapidului şi nu am avut conflict cu nimeni. Am stat tot timpul separat şi nu am vrut să intru în polemici. 

Nu pot să-i accept domnului Iosif să vorbească aşa ceva. Îl rog frumos să nu mai pronunţe numele meu. Aş vrea să rămână Iosif şi dacă nu ia campionatul să se ducă singur pe calea ferată pe la Giuleşti, să plece. Vreau să-l văd pe domnul Iosif cum îşi pupă degetele şi mai bate în bancă să nu ia gol din corner. Îmi plac mult fazele astea”, a declarat Marius Şumudică, pentru PRO X.

Marius Şumudică a fost antrenor la Rapid în perioada 2010-2011.

Afla mai multe despre: rapid-mihai iosif-şumudică 

viewscnt
Articole similare